En moderne nettside for CityFit

For vår klient har vi designet og implementert en dynamisk klubbvennlig nettside. Vi har implementert en ny, optimalisert nettside for CityFit. Det overordnede målet var å skape et brukervennlig virtuelt rom, som gjør det lettere å finne spesifikk informasjon eller kjøpe et medlemskort for treningsstudio. I tillegg har siden blitt beriket med flere, attraktive grafiske elementer.

**automatisk oversatt tekst**

"Vi ønsket å lage en nettside som er maksimalt medlemsvennlig. På den ene siden har vi fokusert på nye brukeres behov. De vil på en enkel og rask måte kunne finne nødvendig informasjon om våre fordeler, tilbud eller treningssted. , og deretter enkelt fullføre prosessen ved å kjøpe treningskortet. Samtidig bygget vi om og forbedret løsningene som er tilgjengelige i kundeområdet, dedikert til aktive treningsmedlemmer." - sier Małgorzata Roszak-Sygocka, markedsdirektør i CityFit.

W implementerte podcaster, som med den dedikerte spilleren lar deg lytte til opptak i bakgrunnsmodus. Dette multimedieelementet gjør ikke bare nettstedet mer attraktivt, men er også en kilde til kunnskap og inspirasjon for lytterne. I tillegg har nettsiden blitt integrert med funksjonelle eksterne applikasjoner, som Google Maps som lar deg søke etter et treningsstudio, eller eRecruiter som støtter systemet for å rekruttere nye medarbeidere.

CityFit-siden basert på WordPress CMS.


Komentarze ({{ all_count }})