Blogg

 • Slik forbedrer du salgsprosessen i B2B

  18 mai 2022
  I en Gartner-undersøkelse svarte 77 % at de syntes B2B-kjøpsprosesser var «for vanskelige». La oss se på hvordan de kan forenkles.
 • Kolliderer Google Analytics og GDPR?

  09 mai 2022
  Ifølge en nylig avgjørelse fra Austrian Data Protection Authority, bryter Google Analytics med General Data Protection Regulation (GDPR).
 • UX blir viktigere: Slik påvirker nettsted-kvaliteten SEO

  04 mai 2022
  Google ønsker å knytte opplevelsen av et nettsted til søkemotoren. Årsaken er enkel: søkeresultatene skal fremme nettsteder som er brukervennlige og nyttige.
 • Like god kvalitet til lavere pris

  28 april 2022
  For Kampanje er det en no-brainer å samarbeide med Ideo Solutions, sier forretningsutvikler i Kampanje, Nina Gade Tenvik. Da selskapet valgte polsk teknologipartner gikk kostnadene kraftig ned, uten at kvaliteten ble forringet.
 • Slik får du nye B2B-kunder

  22 april 2022
  Gode produkter er ikke lenger nok i seg selv for å lykkes i B2B. Slik tilbyr du det lille ekstra som lokker kundene. Opplever du stagnasjon eller omsetningsfall, skyldes det som regel av konkurrentene dine gjør noe som du ikke gjør. Og da er tiden inne for å ta tak.
 • Nye nettsider = nye opplevelser

  18 april 2022
  Å bygge eller oppdatere en nettside, dreier seg om mye mer enn farger og design. Du må lage opplevelser.
 • Dekorer påskeeggene med naturlig farge!

  06 april 2022
  Påskeegg er en lang og fin tradisjon, og å dekorere dem er en populær aktivitet. Også i Polen lager vi fargerike påskeegg på ulike måter, og vi bruker gjerne naturlige farger som lages av grønnsaker, frukt eller kryddere. Her er noen tips om hvilke matvarer du kan farge med, og hvordan du gjør det.
 • Nearshoring – derfor bør du velge Polen

  01 april 2022
  Nearshoring er outsourcing av IT-prosesser til land nær ditt eget. Dette kan gjøre hverdagen lettere for bedrifter ved å la eksterne programmerere eller prosjektgrupper overta oppgaver.
 • Netthandel på smarttelefon: Dette skjer i år

  30 mars 2022
  Med dagens eksplosive utvikling innen smarttelefoner, kan det være vanskelig å skjønne at dette fremdeles er et ungt marked. Raskere og kraftigere telefoner, 5G og stadig nye apper og muligheter gjør at stadig flere er villige til å betale for telefonbaserte tjenester. Vi har sett litt på hva vi kan vente oss i år.
 • Kraftig vekst i e-handel for B2B

  22 mars 2022
  Digitale løsninger innen B2B-handel blir stadig flere og bedre. Og kundenes oppførsel under innkjøp endrer seg. Det er ikke lenger snakk om hvorvidt man skal gå på nettet, men hvilke løsninger man skal velge. Her er noen av dagens trender. En undersøkelse foretatt for DHL Express viser at omkring 80 prosent av samhandlinger mellom bedrifter vil skje online innen 2025.