Blogg

 • Markedsplattformer er fremtiden for e-handel

  12 januar 2023
  E-handel gjenspeiler på mange måter den tradisjonelle handelen. Vi har gått fra små, lokale kolonialbutikker og til store butikksentre. Nå skjer dette også digitalt, ved at stadig flere velger å bruke markedsplattformer i stedet for å lage og drifte egne nettbutikker.
 • God Jul og Godt Nytt År

  19 desember 2022
  fra oss i Ideo Solutions
 • Newsletter: November

  30 november 2022
  Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions
 • PIM forenkler jobben og reduserer faste kostnader for produsenter og distributører

  21 november 2022
  Alle produsenter har betydelige mengder informasjon om produktene sine, og det er viktig at den er korrekt, konsistent og kontinuerlig oppdatert. Her kan du se hvordan dette fører til innsparinger.
 • Newsletter: Oktober

  31 oktober 2022
  Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions.
 • Vil du lykkes med e-handel? Sats på kundeservice!

  24 oktober 2022
  Handel på Internett tar stadig større markedsandeler, og online-butikker blir mer og mer populære. Men det er ikke nok bare å være på nettet for å lykkes. Som i analoge butikker er det noe som skiller de gode fra de aller beste, og noe av det viktigste er kundeservice. Sjekk hva du kan gjøre for å hente inn kundene, holde dem trofaste, og bli blant de beste!
 • Newsletter: September

  30 september 2022
  Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions
 • Ideo Solutions AS er kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv

  12 september 2022
  En dynamisk vekst og en høy standard på arbeidet vårt gjorde Ideo Solutions AS til Gaselle-bedrift i 2021. Dette er en av de viktigste betegnelsene innen norsk næringsliv.
 • INTRANET: Effektiv intern kommunikasjon for desentraliserte organisasjoner

  02 september 2022
  Nå introduserer vi en ny utgave av e-boka Digital Workplace, som tar for seg ulike aspekter ved organisering og drift av desentraliserte organisasjoner. Hvis du planlegger å implementere eller utvikle et intranett / digital arbeidsplass i din organisasjon eller er på utkikk etter ny kunnskap på dette området - last ned vår gratis guide.
 • 15 kjappe tips: Slik får du fart på WordPress

  26 august 2022
  Raskere nettsider gir mer trafikk og mer engasjerte brukere. I dag er optimal fart for lasting av sider under tre sekunder. Blir den lengre, er det stor fare for at brukeren går lei, forlater sidene dine, og drar til noen som er raskere. Men ytelsen kan du gjøre noe med, og det er mange triks du kan bruke. Her er 15 metoder som kan få fart på nettsteder med WordPress.