Dette tilbyr og garanterer vi

Vi vet hvor viktig en sømløs migrasjon av nettstedet er for bedriften din. Teamet vårt er kjent for en tilnærming som tar hensyn til alle faktorer når de gjennomfører et slikt oppdrag.

Derfor er vi markedsledende innen migrasjon:

 • Datasikkerhet – vi garanterer sikker overføring av dataene dine ved hjelp av moderne krypteringsteknologier.

 • Minimal nedetid – vi er alltid innstilt på å minimere forstyrrelser i tjenestene dine, og sikrer dermed kontinuitet i bedriften din.

 • Teknisk support – vi tilbyr kontinuerlig teknisk support gjennom hele migrasjonsprosessen, så du kan fokusere på den daglig driften.

 • Optimering av ytelsen – etter migrasjonen vil du registrere bedre ytelser på tjenestene dine, blant annet raskere opp- og nedlasting og bedre skalerbarhet.

 • Transparens i prosessen– vi leverer kontinuerlig kommunikasjon og jevnlige oppdateringer under alle stadier av migrasjonen, og gir deg full kontroll og transparens i prosessen.

shutterstock_2281076801-min.jpg [990.77 KB]

Det viktigste for oss er at du lykkes. Ta kontakt med oss i dag, så får du vite hvordan vi kan hjelpe deg med en sømløs migrasjon av nettstedet ditt.

 

Dette er migrasjonstypene vi tilbyr

Vi ser på migrasjon som en helhetlig prosess, og kombinerer vår tekniske innsikt med en dyp forståelse av kundens forretningsmessige behov. Vårt mål er å sikre at migrasjonsprosjekter blir gjennomført både varsomt og nøyaktig, slik at kundene opplever jevn drift og får langsiktige verdier.

Lurer du på hvordan en migrasjon kan påvirke nettstedet ditt?
Vi vil gjerne dele vår kunnskap og erfaring om dette, og hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.


Tjenestene våre omfatter:

Datamigrering– vi gjennomfører dataoverføringer med metoder som garanterer sikkerhet, konsistens og integritet. Vi forstår hvor viktige data er i forretningslivet, og bruker derfor bare de beste metodene for å sikre en sømløs overføring.

Migrasjon av applikasjoner– vi er spesialister på å tilpasse applikasjoner til nye driftsmiljøer. Teamet vårt analyserer nøye hver applikasjon for å sikre kompatibilitet og ytelse etter migrasjonen.

Migrasjon av infrastruktur – vi tilbyr overføring av IT-infrastruktur, noe som kan gi store fordeler for fleksibiliteten og redusering av kostnader. Løsningene våre er utviklet for å minimere forstyrrelser av driften.

migrasjonstjenester-for-nettsteder.png [87.33 KB]

Slik forbereder vi migrasjonen

Vi innser at migrasjon av et nettsted ikke bare er en teknisk endring, men fremfor alt en strategisk avgjørelse som kan påvirke fremtiden til organisasjonen din. Derfor er vår tilnærming for forberedelse av en migrasjon like omfattende og gjennomtenkt som selve prosessen. Slik takler vi dette stadiet trinn for trinn for å sikre at organisasjonen din er fullt forberedt på denne endringen:

 • Vurdering av nåværende miljø – det første og viktigste trinnet er å analysere og forstå den eksisterende infrastrukturen, applikasjonene og dataene i organisasjonen din. Dette stadiet lar oss identifisere spesielle krav og utfordringer koblet til migrasjonen. En solid forståelse av det eksisterende miljøet er essensielt for å sikre at ingen viktige aspekter blir oversett i migrasjonsprosessen.

 • Valg av den riktige migrasjonsstrategien – basert på evalueringen utvikler vi en personalisert migrasjonsstrategi som er den best egnede for behovene i bedriften din. Vi vurderer aspekter både innen teknologi og forretningsdrift for å sikre at migrasjonen vil gi de forventede fordelene, og støtte de strategiske målene dine. Erfaringene våre fra ulike bransjer og med ulike teknologier gjør oss i stand til å lage en plan som er både realistisk og ambisiøs.

 • Risikostyring og beredskapsplanlegging – vi legger stor vekt på å identifisere potensielle trusler og å utvikle effektive beredskapsplaner. Ekspertteamet vårt analyserer alle mulige scenarier for å minimere risiko for nedetid, tap av data, eller andre komplikasjoner som kan forekomme under migrasjonen.

 • Samsvar og sikkerhet – å sikre at migrasjonsprosessen skjer i samsvar med gjeldende forskrifter og sikkerhetsstandarder er noe vi prioriterer høyt. Dette innebærer at vi sikrer at alle handlinger samsvarer med lokale og internasjonale reglementer innen datasikkerhet og personvern. Løsningene våre er utviklet for å beskytte dataene dine, og holde dem trygge under alle stadiene av migrasjonen.

 


grafika_1_NO_1200x628.png [205.74 KB]


 

Vi er her for å hjelpe deg med migrasjon av nettstedet ditt!

Edito-plattformen – vår proprietære CMS-løsning

Kunder som ønsker å overføre nettstedene sine, velger ofte vårt proprietære system for innholdsstyring (CMS) Edito. Dette valget skyldes som regel de svært mange egenskapene som kan legges inn, samt mulighetene til å skreddersy systemet til spesifikke prosjektkrav. Vi tilbyr personalisering av funksjonene, som blir spesialdesignet for hver portal og dermed sikrer optimal effektivitet.


Les mer om Edito

Plattformen har en enestående ytelse, takket være en avansert IT-infrastruktur med blant annet dette:

 • Nginx-server, som er opptil 300% raskere enn standardløsninger.

 • PHP versjon 8.X, som tilbyr ca. 30% bedre ytelse enn tidligere versjoner.

 • Avanserte CLOUD-servere og NoSQL databaser.

 • Load Balancer, som balanserer serverbelastningen, og øker effektiviteten av hele infrastrukturen.

 • Spesialiserte løsninger for styring av bufferminnet og komprimerer grafiske elementer.

 • Et bredt utvalg av verktøy og optimeringsmetoder som er skreddersydde til individuelle behov i prosjektet.


aperitif_graph.png [330.81 KB]


I tillegg tilbyr vi – dersom kunden ønsker det – teksthjelp og løpende vedlikehold og optimering av tjenestene. Dette inkluderer tilpasning til algoritmer i søkemotorer som bidrar til å øke synligheten til sidene dine på internett.

Ett eksempel på applikasjonene til våre Edito-plattform er nettsidene til Aperitif.no, som er Norges største nettsted for kokkekunst og viner. Ideo Solutions utviklet og implementerte et nytt nettsted for dem ved å bruke vår proprietære CMS Edito-plattform.


Se implementeringen av Edito CMS for Aperitif.no

Ved å velge oss, velger du en partner som ikke bare vil gjennomføre migrasjonen, men også hjelpe organisasjonen din å oppnå et nytt nivå innen effektivitet og sikkerhet. Vår erfaring, avanserte verktøy og individuelle tilnærming til hver eneste kunde er vår garanti for at prosessen blir både sømløs, sikker og effektiv.