Bedriftsnettsted for Santander Consumer Bank

På vegne av Santander Consumer Bank S.A. har vi utarbeidet et nytt nettsted for bedrifter.

**automatisk oversatt tekst**

Santander Consumer Bank S.A. tilhører en av de største finansgruppene i verden. Det ble tildelt "kundevennlig selskap" i to år på rad. For å øke kundenes tilfredshet bestemte Santander Consumer Bank seg for å forbedre nettsiden sin.

Hovedoppgaven som ble betrodd oss ​​var å forbedre intuitiviteten og maksimere enkelheten til vedlikeholdstjenesten. Dette har blitt oppnådd takket være implementering av RWD-prinsipper som gjorde det mulig for oss å presentere en effektiv, funksjonell og fullt skalerbar versjon på mobile enheter.

Vi har laget en nettside full av funksjonalitet basert på det medfølgende grafiske designet. Santanderconsumer.pl ble implementert ved hjelp av Edito CMS-plattformen. Takket være dens høye intuitivitet og dedikerte administrative verktøy, er det ekstremt enkelt å oppdatere den nåværende tjenesten.

"Vi bestemte oss for å bruke Edito CMS-systemet fordi vi tror at det er et enkelt og intuitivt verktøy å bruke, som gjør oss i stand til å administrere vår omfattende internettjeneste. I tillegg optimerer denne plattformen arbeidet, øker effektiviteten og minimerer kostnadene forbundet med det siste. oppdatering"- avslutter Michał Kunysz, Internettmarkedsføringssjef i Santander Consumer Bank SA. 


Komentarze ({{ all_count }})