Ideo med 5 Google Partner Premium-spesialiteter

Ideo Agency er ett av 10 selskaper i Polen som har alle de fem Google Partner Premium-spesialiseringene. Nylig har våre ansatte også fått Google-sertifikater for å designe og optimalisere mobilsider.

**automatisk oversatt tekst**

Vårt harde arbeid og erfaring har møtt anerkjennelsen til nettgiganten flere ganger. Vi har deltatt i Google Rising Stars-programmet, vi har mottatt Google Partner Premier-statusen, vi har blitt nominert til Premier Partner Awards i to år sammenhengende, og nå har vi fullført alle de 5 spesialiseringene og fått Video Ads-sertifisering.

Spesialiseringer i Google er som speiderferdigheter. Tilegnelsen av dem krever ferdigheter, kunnskap og erfaring. Samtidig bekrefter de høy kompetanse innen de ulike feltene som er viktige i nettverksmarkedsføring. Google Partner Premier-status gis kun til utvalgte selskaper med sertifiserte fagfolk som kjører kampanjer med store budsjetter og oppnår de beste resultatene for kundene sine. Det er en form for utmerkelse fra Google, det beste og anbefalte byrået.

"Jeg er veldig fornøyd med retningen vi konsekvent har fulgt i årevis" - sier Ziemowit Michno, visepresident for Ideo Agency. "Vi kjenner det interaktive markedet veldig godt og vi er klar over at det er i stadig utvikling og konkurransen blir sterkere og sterkere. Vi trenger hele tiden å vokse og forbedre kompetansen vår for å gi våre kunder det høyeste servicenivået. Nå kan vi hjelpe enda bedre. . du tiltrekker deg flere kunder og øker salget."

I 2017, blant den sertifiserte spesialiseringen til Ideo Agency, sammen med annonser: i nettverkssøk, mobil, annonsenettverk og Google Shopping ble det også vist videoannonser. Dette handler først og fremst om å vite hvordan man oppretter, optimaliserer og effektivt administrerer videokampanjer. Som et resultat har byrået sluttet seg til en smal gruppe selskaper med både premiumstatus og omfattende nettverksfremmende kompetanse. Dessuten har Ideo Agency sine ansatte Google-sertifiseringer innen mobildesign og optimalisering.


Komentarze ({{ all_count }})