Ideo blant de beste i Europa

Ideo Agency ble rangert på topp 10 av Deloitte Technology Fast 50 CE.

**automatisk oversatt tekst**

17. oktober på Copernicus Science Center i Warszawa ble Deloitte Technology Fast 50 Central Europe-prisgallaen arrangert. Vi er blant de ti raskest voksende innovative teknologiselskapene i Sentral-Europa. 24. november fant Deloitte Technology Fast 500 EMEA-gallaen sted i London. Ideo ble rangert på 95. plass i rangeringen av 24 land.

Siden 1995 har Deloitte publisert en serie "Technology Fast"-rapporter som promoterer innovative selskaper i den globale TMT-industrien (Technology, Media and Telecommunications). Ideo Sp. dyrehage. ble rangert i topp ti av Technology Fast 50 CE-rangeringen og topp 100 av Technology Fast 500 EMEA-rangeringen, som analyserer selskaper fra 24 land.

"Vi er positivt overrasket over dette umiskjennelige skillet. Det er desto mer verdifullt for oss at det kommer fra en kjent spesialist som Deloitte. Rangeringen bekrefter dynamikken i utviklingen vår, takket være den høye kvaliteten på våre produkter og tjenester og hardt arbeid. Dette hadde ikke vært mulig uten vårt veltrente team og våre tillitsfulle kunder." - Arkadiusz Michno, administrerende direktør, Ideo Sp. dyrehage.

Å oppfylle kravene til den nåværende utgaven av Deloitte Technology Fast 50 har garantert oss en plass i de prestisjetunge ti av alle de anerkjente selskapene. Å bli rangert garanterer også automatisk nominasjon til den globale "Technology Fast 500 EMEA"-rangeringen, der de beste europeiske, Midtøsten- og afrikanske selskaper konkurrerer. Vi rangerte 95. i denne rangeringen.

 


Komentarze ({{ all_count }})