Ideo ble partner i prosjektet «Specialist in e-Commerce»

Ideo er en av partnerne i et landsomfattende prosjekt, som skal bidra til å øke kompetansen til ansatte med ansvar for utvikling av nettbaserte salgskanaler hos e-butikker og bedrifter som bruker internettverktøy i salget.

**automatisk oversatt tekst**

"Spesialist i e-handel"-prosjektet implementeres av Polak 2.0 Foundation. Det er ment å bidra til å øke kompetansen til de ansatte som skal være ansvarlige for utviklingen av nettbaserte salgskanaler for e-butikker og selskaper som bruker Internett-verktøy i salget. Ideo er en av prosjektpartnerne.

"I diskusjoner med våre samarbeidspartnere var det ofte et problem med mangel på kvalifisert personell i sammenheng med barrierer for videre utvikling. Bedriftene presenterte situasjoner der det var lettere å "stjele" en konkurrents medarbeider enn å finne og lære opp en ny person. Vi aksepterer definitivt ikke dette, og slike historier bør aldri skje." - sier Adam Zygadlewicz, president for Polak 2.0 Foundation.

En av forutsetningene i prosjektet er å gjøre sertifikatet til en slags garantist for arbeidsgiver. Personen som innehar dette dokumentet har all den teoretiske bakgrunnen for å jobbe med e-handel. "Spesialist i e-handel"-sertifikatet er en sjanse til å jobbe på uvanlige steder. Partner i prosjektet, Ideo, lar deltakerne ta et internship.

"De som er sertifisert vil få en sjanse til å sjekke med oss ​​sin kunnskap. I løpet av praksisoppholdet vil personen samarbeide med teamet til det valgte e-handelsprosjektet for en av våre kunder. Dette gjør at de kan lære design og implementering av online salgsverktøy. Denne praksisperioden vil være en prøveperiode, som kan være det første trinnet for å jobbe med slike prosjekter hos Ideo." - sier Arkadiusz Michno, administrerende direktør, Ideo Sp. dyrehage.


Komentarze ({{ all_count }})