Ideo Solutions AS kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv

Dynamisk vekst og høy standard på vårt arbeid gjorde Ideo Solutions AS (vår norske avdeling) til en Gasellebedrift av 2021. Dette er en av de viktigste betegnelsene innen norsk næringsliv.

**automatisk oversatt tekst**

Siden 2003 har Dagens Næringsliv delt ut gasellestatuetter til de raskest voksende bedriftene på det norske markedet. Dette er en prestisjetung pris som gis til små og store bedrifter i ulike bransjer. Bedrifter hedret i denne rangeringen er rollemodeller for jobbskaping, optimisme, entreprenørskap og kreativitet i Norge.

 

gaselle-diplom-2021.jpg [100.07 KB]

 

For å motta statuetten må et selskap oppfylle følgende betingelser:

  • Dobbel omsetning innen 4 års drift.
  • Omsatte for over én million kroner det første året.
  • Kun aksjeselskap er inkludert i rangeringen.
  • Positivt driftsresultat.
  • Netto inntektsvekst/bruttoresultat skal være positiv i hvert av de fire målte årene.

Vi er stolte over å ha blitt anerkjent i en så prestisjefylt rangering som DN Gaselle. Denne utmerkelsen bekrefter at kvaliteten på tjenestene våre er vår høyeste prioritet .  Det betyr flere og flere forretningspartnerskap og organisk vekst i selskapet vårt. Denne veksten er spesielt viktig når vi ser på den utfordrende økonomien. Selve bevisstheten om å være blant de fremtredende motiverer oss til å jobbe hardere, ikke bremse og videreutvikle vår kompetanse." - sier Piotr Biernacki, administrerende direktør Ideo Solutions AS

Det faktum at Ideo Solutions AS er blant de utmerkede selskapene bekrefter den høye standarden på tjenestene som tilbys. For kundene er det også en garanti for at de overlater oppgavene sine til en betrodd fagperson."