Informasjonsportalen Prawo.pl for Wolters Kluwer

Den moderne og solide portalen som leverer de siste og viktigste nyhetene på det juridiske området. Wolters Kluwer er den ledende leverandøren av publiserings-, informative- og designtjenester for fagfolk innen juss og administrasjon. Selskapet opererer i over 40 land og sysselsetter 19 000 ansatte.

**automatisk oversatt tekst**

Nylig har vi designet og lansert for kunden, den utvidede nyhetsportalen - prawo.pl. Prosjektets intensjon var å overføre innholdet fra flere ulike temaportaler og utvikle dem i form av en enkelt struktur. Nettstedet, basert på det proprietære Edito CMS-systemet, har den intuitive brukeropplevelsen og den logiske informasjonsarkitekturen som gjør det enkelt å navigere.

Portalen som samler de viktigste nyhetene om polsk lov og administrasjon ble opprettet av internettbrukeres behov. Nettstedet befant seg raskt etter lansering i forkant av bransjens nettsteder. Nettsidepresentasjonen fant sted på gallaen på Westin hotell i Warszawa. Representanter for departementer, kommunekontorene samt dommer- og juridiske foreninger deltok på arrangementet.

Nettsidedesignet er tilpasset moderne krav som er kompatible med RWD-standarden. Takket være det åpner flere og flere brukere nettstedet på mobile enheter og ser det som en rask kilde til pålitelig informasjon. Byrået vårt var også ansvarlig for å opprettholde SEO-potensialet til slettede nettsteder og jevn overføring av deres organiske trafikk til den nye portalen. Derfor kommer en betydelig del av trafikken fra de organiske søkeresultatene.

Implementeringen av nettsiden var enda et steg i det langsiktige samarbeidet med Wolters Kluwer. Så langt har Ideo hatt gleden av å utføre design, implementering og SEO-tjenester.


Komentarze ({{ all_count }})