Konstant samarbeid med Medical University i Lublin

I løpet av få år med samarbeid med Universitetet er vi forfatter av prosjektet og implementeringen av flere informasjonsportaler og dedikerte applikasjoner. Det siste prosjektet er en intranettplattform.

**automatisk oversatt tekst**

Medical University i Lublin (tidligere Medical University in Lublin of Feliks Skubiszewski) er en anerkjent institusjon i både nasjonale og globale rangeringer. Historien begynner i 1944. Universitetet har blitt tildelt sertifikatet "Leaders of the University" som en del av det 7. nasjonale programmet for sertifisering av høyere utdanning.

For universitetet har vi implementert intranettsystemet, som er en omfattende informasjonskilde for ansatte. Tjenesten inneholder fullstendig informasjon om universitetet, som historie, organisasjonsstruktur og ansattes data. For å gjøre den interne tjenesten mer attraktiv har vi implementert en dedikert arrangementskalendermodul. Takket være dette kan brukere få detaljer om kommende arrangementer.

I løpet av få år med samarbeid med universitetet er vi forfatteren av prosjektet og implementeringen av www.umlub.pl og BIP-portalen, og videre har vi laget en applikasjon som viser utvalgt informasjon fra nettsiden på berøringsskjermene som er plassert i universitetets bygning. En annen implementering er et system for å lage enkle undertjenester av universitetsredaktører, f.eks. www.biblioteka.umlub.pl eller www.rekrutacja.umlub.pl.

Alle portaler ble bygget på grunnlag av vårt proprietære Edito CMS-system og administreres sentralt gjennom ett enkelt administrasjonspanel. Denne plattformen gjør det mulig å selv administrere innholdet og strukturen til informasjon og opprette nye kategorier eller avdelinger.


Komentarze ({{ all_count }})