Kronospan øker salget på nett

Ideo Agency har utviklet et nettverk av nettsider som styrker Kronospans posisjon i møbel- og byggebransjen, støtter salg og forbedrer samarbeidet med entreprenører.

**automatisk oversatt tekst**

Den nåværende markedssituasjonen gjør at bedrifter anerkjenner hvor kraftige moderne IT-løsninger er hvis du bruker dem som en bedre forbindelse med kundene. Nettsalgskanalen er det eneste "stedet" for å møte merkevaren din. Kronospan er et utmerket eksempel på å utøve den digitale tilnærmingen. De når ut til kundene og oppfyller deres behov og forventninger. For å gjøre det har de lansert et netttjenestenettverk. Selve lanseringen ga flere positive bivirkninger. For det første ble Kronospans posisjon i møbel- og byggebransjen fremtredende.

Dessuten styrket de nye nettjenestene selskapets image, dets digitale merkevaretilstedeværelse blant alle kunder. Mens produktene markedsfører seg selv og selger på egen hånd, får selskapet et mektig fellesskap av støttespillere. Det er arkitekter, designere og snekkere som jobber side ved side for å skape unike og toppkvalitetsprosjekter for potensielle kunder.

Hovednettstedet, www.kronospan-express.com, skulle gjenspeile vårt merke og presentere hele produktkatalogen. Vårt tilbud er veldig stort: ​​vi selger møbler, byggematerialer og interiørtilbehør. Ideen om et "sted" hvor kundene kunne se varer førte til at vi designet en helt ny nettplattform. En for å knytte oss til private og bedriftskunder (inkl. designere og arkitekter og snekkere). Endringen i kundenes forventninger, deres kjøpsvaner, har drevet oss til å bygge en profesjonell nettbutikk som vil nå alle i Polen - sier Małgorzata Szady, e-handelssjef i Kronospan.

Prosjektgjennomføringen omfattet 4 nettsteder:

kronosfera.pl - den viktigste nettbutikken,
strefaplyt.pl - franchisenettverkstjeneste (120 polske selskaper) og flere hundre "Disc Zone"-klubbmedlemmer,
kdcszczecinek.kronosfera.pl - informasjonsportal kalt Kronospan Design Center,
strefaprojektanta.kronosfera.pl - den sosiale portalen for interiørarkitekter og møbeldesignere.
Kronospan ett administrasjonspanel

Vi har kombinert flere funksjoner for å gjøre nettjenestene intuitive og enkle å bruke for kunder og plattformadministratorer. Alle nettsteder opererer under én enkel innholdsadministrasjonsplattform - Edito CMS. Det letter og øker hastigheten på administrasjonen av nettinnholdet i hele nettverket.

Alt bedriftsinnhold (inkl. multimediamateriell og filer) har vi delt inn i kategorier for designspesialister og individuell plattformbruk. Edito CMS har en fulltekstsøkemotor med hintvisning og avanserte filtre. Kombinasjonen gjør det mye lettere å finne innhold som interesserer deg. Sideoppsettet er enkelt og estetisk tiltalende for øyet. Takket være det kan du enkelt navigere i administrasjonspanelet. Det gjenspeiler også produktene og merkevarens image av topp kvalitet.

Alle Kronospans nettsider inneholder spesielle inspirasjonsseksjoner hvor du ser hele spekteret av innredningsalternativer. Individuelle kunder kan føle seg positivt overveldet av de utallige mulighetene, designe og skape sitt drømmehjem.

Ved å implementere slike digitale IT-løsninger får kundene utmerket Digital XP, samtidig som e-handelssalget får fart.

Så langt har arbeidet med Ideo vist oss at vi har tatt en utmerket beslutning. Deres omfattende erfaring, lagånd og proaktive konsulenttilnærming under prosjektet sørget for at den generelle implementeringen ble en suksess - sier Małgorzata Szady.

Alle tjenestene vi har utviklet sammen gir glede og tilfredshet til våre kunder. Vi får mange positive tilbakemeldinger. Igjen, ved å velge Ideo som vår IT-leverandør, treffer vi et godt øye.

Blant interessante verktøy finner brukere en produktsammenligningsmotor. De kan for eksempel sammenligne produkter ved å spesifisere dimensjoner, farger eller andre attributter. Den sparer kundene for mye arbeid mens den viser Kronospans rike produktkatalog. Kundene kan også bruke alle ideer de finner på Kronospan-nettsidene i Inspirasjonsseksjonen. Eller se katalogen, se instruksjonsvideoer og les FAQ. For å gjøre nettsidene mer interaktive inkluderte vi en gulvkonfigurator. Brukere kan velge et produkt, laste opp rommet sitt og forhåndsvise designet. Alt gjort på nettsiden. For å finne ut hvor de nærmeste Kronospan-distributørene er, får brukere tilgang til Strefa Płyt-nettverket.

For å støtte alle nettnettverkstjenestene brukte vi den administrative plattformen Edito CMS. Ved å kombinere sin høye IT-fleksibilitet og effektive teknologistabel for webhotell, garanterer vi at alle webtjenester vil lastes raskt og fungere godt. Vi sørget også for at de er svært tilgjengelige og fungerer på mobile enheter.

Trenger du en effektiv salgsplattform? Våre eksperter gir deg gjerne råd om optimale løsninger. Bestill time for gratis konsultasjon.


Komentarze ({{ all_count }})