Lotto.pl og Ideo Software med Silver in Polish Project Excellence Award 2022

Vår klient på podiet i konkurransen arrangert av International Project Management Association. Tidligere mottok den også tittelen "Leader of Digital Transformation" fra Federation of Polish Entrepreneurs.

**automatisk oversatt tekst**

Lotto.pl (Totalizator Sportowy) er et av de mest anerkjente merkene i Polen. Et av de mange forretningsområdene til selskapet er LOTTO-produkter. Den har over 18 000 salgssteder innenfor distribusjonsnettverket og opererer online via lotto.pl-portalen designet av Ideo Software . Under trekningen overstiger antallet brukere 100 tusen. Nesten 12 millioner brukere besøker siden hver måned.

Som en del av det langsiktige samarbeidet utarbeidet vi LOTTO-mobilappen , som vant sølvprisen i Polish Project Excellence Award 2022, organisert av International Project Management Association (IPMA).

Den nye applikasjonen gjenskaper det grafiske designet gitt av klienten, har en bemerkelsesverdig moderne stil og et tydelig grensesnitt. Dette gjør det veldig intuitivt og enkelt å navigere.

App-brukere er utstyrt med en rekke spill og LOTTO Game World. De kan også sjekke de nåværende trekningsresultatene og motta premier. Hver bruker har sin eWallet, hvorfra de, etter å ha mottatt midler, kan betale for tjenester eller for en kupong. Det kan også gi penger til en gitt bankkonto, for eksempel i tilfelle en gevinst.

 

lotto-mobile-app.jpg [187.35 KB]

 

Denne prisen er ikke bare anerkjennelsen blant polske og internasjonale fagfolk, men også støtten fra team av eksperter som gir råd for å identifisere ytterligere forbedringer.

Dessuten er det også en verdifull referanse og en mulighet til å presentere prosjektteamet og utveksle erfaringer med andre finalister. Deltakelse i konkurransen gjør det mulig å presentere laget som et av de mest effektive og gjenkjennelige i hele landet.

"Dette hadde ikke vært mulig uten det godt integrerte teamet til Lottomerkury Sp. z oo og Totalizator Sportowy. Takknemlighetsordene skyldes også det fantastiske teamet til Ideo Sp. z oo ledet av Krystian Baran. Å jobbe med slike mennesker er en fornøyelse "  - sier  Piotr Ossowski, prosjektleder for LOTTO-mobilapplikasjonen, IT-prosjektleder, LottoMerkury Sp. dyrehage

I fjor ble Totalizator Sportowy også anerkjent innen digitalisering. Å vinne tittelen "Leader of Digital Transformation" 2022 på den økonomiske gallaen til Federation of Polish Entrepreneurs. Anerkjennelsen er dedikert til selskaper som etter juryens mening er «en modell for digitalisering, implementerer unike, innovative løsninger, har dokumenterte effekter av digitalisering, respekterer loven, GDPR-regelverket, og sosiale og sivile rettigheter».

 

project-excellence-award-2022-ideo.jpg [104.52 KB]

 

Det er verdt å nevne at Totalizator Sportowy siden 2018 har gjennomgått den største digitale transformasjonen i selskapets historie. Endringen i pengespillloven muliggjorde et bredt spekter av aktiviteter, som selskapet brukte for å gjøre det enklere for kundene å bruke LOTTO-tilbudet ved å lage en mobilapplikasjon, men også utvide virksomheten kraftig på Internett.

Vi gratulerer vinnerne av prisene, hvorav den største er tilliten til kundene deres. Samtidig er vi stolte av å støtte det teknologiske området og lage applikasjoner som får anerkjennelse blant IPMA-eksperter.

    Vil du vite mer om oss?

IPMA

Lotto

Polish Project Excellence Award 2022