Ny FaktyKaliskie.pl for Multimedia Polen

Vi gjennomførte en grundig modernisering av informasjonsportalen på vegne av Multimedia Polska S.A. Etter endringer har portalen nå over 2,5 millioner sidevisninger per måned, og dette tallet øker betydelig.

**automatisk oversatt tekst**

Da vi utformet en ny versjon av portalen deres, fokuserte vi på å fornye grafikken og implementerte dedikerte løsninger for å lette interaksjonen med leserne. Et vesentlig element i prosjektet var å forbedre intuitiviteten og forenklingen av driften. Nye kategorier ble lagt til nettstedet, en kalender som viser de viktigste regionale begivenhetene og en kraftig søkemotor for nettstedets innhold.

FaktyKaliskie.pl er en portal som publiserer den nyeste informasjonen fra Kalisz og hele regionen. En betydelig del av publikasjonen er videoen som sendes av Multimedia Polska som en del av den daglige informasjonen i TV-programmer. Det resulterer i å presentere de siste nyhetene i en attraktiv form.

Marcin Spętany, hovedredaktør for FaktyKaliskie.pl oppsummerer det "Det nye nettstedet faktykaliskie.pl er den ubestridte lederen av informasjonsportaler i Kalisz og regionen. Det er et effektivt svar på de økende behovene til leserne våre. For øyeblikket tjenesten registrerer omtrent 2,5 millioner sidevisninger per måned, og hver måned øker dette tallet betydelig. Den modulære utformingen av Edito CMS lar oss utvide de tematiske seksjonene og lage spesielle tillegg for våre lesere. Det resulterer i en dynamisk økning av nye brukere og sidevisninger. Den aktive og fulle engasjementstilnærmingen til Ideos spesialister gjør at hvert element i tjenesten oppfyller våre og lesernes forventninger".

Portalen ble implementert basert på Edito CMS proprietære og svært skalerbare plattform. Takket være dette fikk vår klient et moderne verktøy som er skreddersydd for behovene til lesere som bruker mobile enheter så vel som for synshemmede.

Samarbeidet med oppdragsgiver vil bli videreført gjennom videreutvikling av portalen og råd gitt om utvikling og promotering.


Komentarze ({{ all_count }})