Nye portaler for det polske pressebyrået

Informasjonstjenester er samarbeidet med det største polske offentlige nyhetsbyrået - hovedportalen pap.pl og informasjonsplattformen World Youth Day.

**automatisk oversatt tekst**

I 2012 startet vi vårt samarbeid med det polske pressebyrået. På den tiden laget vi en informasjonsportal for EMs fotballfans. Som et resultat ba kunden oss om å implementere en ny informasjonsportal kalt www.pap.pl. Hovedmålet var å forbedre byråets image, skape en intuitiv tjeneste og et vennlig arbeidsmiljø for redaksjonen og administratorene. I følge Megapanel PBI/Gemius når informasjon fra PAP-tjenester 96,5 % av polske Internett-brukere.

Vi implementerte tjenesten for å kommunisere med journalister under World Youth Days. Oppgaven inkluderte forberedelse og implementering av det funksjonelle prosjektet, tatt i betraktning den grafiske opprettelsen og arkitekturen til informasjonen gitt av det polske pressebyrået. Nettsiden ble laget basert på vårt proprietære system kalt Edito CMS, laget i .NET-teknologi og også responsive webdesignteknikker ble brukt. Dette betyr at tjenesten kan presenteres riktig på både stasjonære og mobile enheter.

"The Pope in Poland 2016"-tjenesten publiserte pressemateriell knyttet til World Youth Days og også en plan for årets besøk av pave Frans i Polen. Ressursen er et utmerket anlegg for representanter for utenlandske medier fordi den inneholder all relevant informasjon om kommunikasjon, catering, overnatting og helsetjenester i Krakow. I tillegg ble det utarbeidet en engelsk versjon av portalen. Innholdet og multimediematerialet kom fra www.pap.pl.


Komentarze ({{ all_count }})