Rapport: e-handelsutvidelsesverktøy

Som svar på utfordringene fra e-handelssektoren har vi utviklet en guidebok "e-Commerce Extension Tools" om verktøy og plug-ins som støtter utvikling av e-handel. Last ned vår gratis rapport

**automatisk oversatt tekst**

E-handelsbransjen forandrer seg år etter år. Kundene blir mer og mer bevisste. Behovene deres endrer seg, og kravene vokser stadig.

Nettbutikker har et bredt spekter av mål å nå. Disse oppgavene kan omfatte implementering av nye salgskanaler og forbedring av funksjonalitet som er basert på kunstig intelligens . En stor del av salgsaktivitetene har lenge vært overført til Internett. Med tanke på at e-handel er et område som samler inn masse data om brukere og deres kjøp, bør alle selskap som opererer på nettet prioritere sikkerheten deres .

Et hensiktsmessig utvalg av verktøy er den viktigste trenden i 2023. Løsninger skreddersydd bedriftens forretningsbehov vil sikre vekst og akselerere arbeidet med å håndtere nettsalg på høyt nivå.

raport_ecommerce2023.png [44.75 KB]

Rapporten var delt inn i to tematiske seksjoner – teknologiske og markedsførings/analytiske verktøy. Hvert kapittel er fokusert på ett bruksområde og har som mål å sammenligne flere e-handelsverktøy og plugins. Dessuten er det et sammendrag som omfatter resultatene av forskningen utført blant representanter for e-handel.

Rapporten "E-Commerce Extension Tools" ble utviklet spesielt for bedrifter som:

  • verdsette tiden og pengene deres,
  • fokusere på effektive utviklingsveier,
  • se etter levedyktige alternativer til dagens løsninger.

Vår veiledning vil gi deg materiell støtte som er grunnlaget for å ta den riktige avgjørelsen i valg av verktøy. Med denne rapporten vil du lære om plugins som for øyeblikket er tilgjengelige på markedet og sammenligne funksjonene deres. Til slutt vil du få tips om hvordan du kan optimalisere e-handelsaktivitetene dine.

    Vil du vite mer om oss?