Statistisk sentralbyrå med to "Webstars" for informasjonsportal

I konkurransen om de beste nettsidene fikk portalen designet av Ideo to statuetter.

I årets utgave av Webstarfestival-konkurransen i kategorien «Offentlig forvaltning» fikk Statistisk sentralbyrås tjeneste to statuetter. En av dem ble gitt av medlemmer av Academy of Internet, som stort sett er representanter for den interaktive industrien, den andre ble gitt av Internett-brukere.

I jubileet ble 10. utgave av konkurransen tildelt 37 Webstars, som gikk til de beste nettsidene og kreasjonene på Internett, samt 3 store statuer - for Årets side, for beste kreasjon og Årets mann av det polske Internett.

I kategorien Offentlig administrasjon ble det delt ut to priser, og begge ble gitt i hendene på byrået Ideo, ansvarlig for utformingen og implementeringen av det nye nettstedet stat.gov.pl.

Informasjonsportalen består av 22 autonome nettsteder, koblet sammen gjennom et felles CMS-system til en fullt funksjonell helhet. På grunn av den høye skalerbarheten til den implementerte løsningen, besøker GUS-gruppens tjenester nesten 6 millioner unike Internett-brukere hvert år, og genererer over 12 millioner tilkoblinger samtidig og laster ned nesten 44 TB med data.

Portalen er tilpasset lovens krav om blant annet BIP-systemer, samtidig som den betjener allment aksepterte tilgjengelighetsstandarder, inkludert WCAG 2.0 og RWD. Informasjonsportalen ble implementert på polsk og engelsk. Plattformen har bestått både interne og eksterne (uavhengige selskap) sikkerhetstester som garanterer det høyeste sikkerhetsnivået.

Portalen ble tidligere godt verdsatt av representanter for den interaktive industrien, som enstemmig oppsummerte: "Det nye GUS-nettstedet er et teknologisk sprang."


Komentarze ({{ all_count }})