Topp programvareutvikler i Polen av Clutch

Hos Ideo Agency tror vi på å være en one-stop-shop for dine programvare- og digitale markedsføringsbehov. Nylig har vi utvidet tilbudene våre innen støtte for bedriftsledelse (f.eks. Intranett, DMS, WMS) og omfattende IT-systemer som støtter salg og e-handel (f.eks. ERP, WMS, PIM). Vi utvidet omfanget av tjenester med nye, mer effektive teknologier, og ble partnere for de mest kjente IT-plattformene.

**automatisk oversatt tekst**

Kundene vurderer våre omfattende tjenester og rådgivning svært godt. Dette er en av hovedgrunnene til at vi ble anerkjent av Clutch som en topp programvareutvikler (innenfor e-handelsløsninger) i Polen. Clutch er en B2B-forskningsressurs lokalisert i Washington D.C. Den vurderer og rangerer ulike selskaper på en rekke faktorer. Blant dem kan du nevne bransjedata, markedstrender, tilbakemeldinger fra kunder og tidligere prosjektytelse.

Vi er også omtalt på The Manifest og Visual Objects. Manifestet inneholdt oss i kategorien av de beste digitale markedsføringsbyråene, og Visual Objects kåret oss til et toppnettutviklingsselskap. Vi er så glade for å få anerkjennelse for vårt harde arbeid. Vi vil gjerne tilskrive denne æren til vårt team og våre forretningspartnere.

"Det var nok et år med sterk vekst, med å få hjertene til nye kunder og implementere veldig ambisiøse prosjekter. Det er ingenting annet igjen enn å jobbe hardt for å sikre at årene fremover blir enda bedre. Ser vi på resultatene vet vi at vi beveger oss i riktig retning. Vel, for vårt selskap Ideo er det også en anerkjennelse av våre høykvalitetstjenester og møte brukernes behov og forventninger.» Marcin Wojtoń, salgsdirektør i Ideo Agency.


Komentarze ({{ all_count }})