Vi gjennomførte en fullstendig rekonstruksjon av nettstedet lotto.pl

Ideo Agency designet fra bunnen av et av de mest populære nettstedene i Polen. Lotto.pl-prosjektet handler om effektivitet, attraktiv design og intuitiv navigering.

**automatisk oversatt tekst**

Ved tegnetid er Lotto.pl det mest besøkte nettstedet i Polen. Dette måtte vi huske på under prosjekteringsarbeidet.

Prosjektmålet fokuserte på å designe et effektivt og sikkert system. En som kunne håndtere høy nettstedtrafikk i rushtiden.

Som bruker deltar du i lotterier eller ser om det kommer nye kampanjer. Spilltrekningen skjer hvert 2. minutt, og du måtte ha tilgang til de nyeste resultatene på nettsiden.

Lotto.pl er en av de mest populære nettsidene i Polen. Under tegninger har den over 100 000 besøkende om gangen. Dens gjennomsnittlige månedlige seertall når nesten 12 millioner besøkende.

Vi bygde nettstedet på solid fundament av Edito CMS-systemet i .NET Core-teknologien. Takket være Nuxt.js-rammeverket forbedrer det rask sidelasting samtidig som serverbelastningen reduseres. Vi brukte en svært skalerbar Microsoft Azure, skyplattform, for å holde dataene sikre og for å administrere dataene raskt.

Alle teknologiene vi brukte hadde en direkte innvirkning på kundens arbeid. Med det i tankene måtte vi sørge for at alt fungerte som det skal, samtidig som vi ble mer optimalisert.

Systemet utfører mange oppgaver automatisk takket være prosessoptimalisering. For eksempel publiserer den trekningsresultater på nettet sammen med det totale gevinstbeløpet i Scratch-offs. Vi har optimert alle Lotto-spill med tanke på driften og forbedret den visuelle appellen.

Nå gir plattformens arkitektur sine brukere tilgang til en omfattende, alltid oppdatert database. De kan også nyte den friske, moderne og responsive layouten via en nettleser på en PC eller en hvilken som helst mobil enhet.

Vi migrerte et stort volum av arkiver. De inkluderte alle historiske tegninger og vinnerresultater siden 1957. Du kan enkelt få tilgang til alle dataene på nettstedet. Søkemotoren er veldig intuitiv og kan hjelpe deg med å finne alle detaljer du måtte trenge.


Komentarze ({{ all_count }})