Vi har blitt Pimcore Silver Partner

I dag forventer kundene unike e-handelsløsninger. De krever en raskere og mer praktisk handleopplevelse. Den multifunksjonelle Pimcore-plattformen er svaret på disse behovene.

**automatisk oversatt tekst**

PIM (Product Information Management), kombinere mange områder knyttet til salg. Både fra kunde- og e-handelseiernivå.

Ved å implementere PIM får selgere et integrert og praktisk verktøy som positivt påvirker økende konvertering, reduserer kostnader og omfattende støtte til salgsfremmende aktiviteter.

På sin side får kundene praktisk shopping, alltid oppdatert produktinformasjon og en gjennomtenkt og komfortabel brukeropplevelse.

«Dynamikken i vekst i e-handelsbransjen var spesielt synlig i fjor. Netthandel skal garantere en positiv opplevelse og så godt som mulig møte høye forventninger til et økende antall forbrukere. PIM-plattformer er retningen spesielt store nettbutikker bør utvikle seg i. Takket være dem blir administrasjonen av tilbudet mer praktisk og samtidig mindre tidkrevende. Dessuten vokser forbrukeropplevelsen inn." - Anna Wolanin, e-handelsspesialist i Ideo.

Våre spesialister er klar over utviklingen av trender. Vi gir gjerne våre kunder råd om verktøy og metoder som gjør at de kan optimalisere og utvikle sine virksomheter. Vi streber etter å tilby tjenester av høyeste kvalitet, spesielt innen dynamisk voksende områder som e-handel. Av denne grunn utvider vi stadig kompetansen vår, noe som fremgår av anskaffelsen av PimCore Silver Partner-tittelen.

Sertifikatene oppnådd i PimCore Academy bekrefter kompetansen oppnådd under opplæring knyttet til design, implementering og daglig vedlikehold av PimCore-plattformen.

«Hvert slikt kurs er en verdifull kilde til kunnskap for oss. På grunn av dem utvikler vi ikke bare oss selv, men har også en reell innvirkning på kvaliteten på tjenestene vi tilbyr. Takket være de oppnådde PimCore-sertifikatene kan vi forstå potensialet i systemet enda bedre, enkelt lage våre egne løsninger og utvidelser og få kunnskap om hvordan vi kan drive salg mer effektivt. Dette er verdier ønsket av mange leverandører fordi de ikke bare får en implementer, men en forretningspartner som støtter deres vekst." - Dawid Mądry, prosjektleder og PimCore-konsulent i Ideo.

Følgende sertifikater har nylig blitt oppnådd: PimCore Consultant og PimCore Junior Developer (x3) sertifikater som et resultat av den aktive deltakelsen fra våre spesialister i PimCore Academy. De bekrefter vår kunnskap og erfaring med implementering og utvikling av PimCore-plattformen.

Vi kan hjelpe deg med å analysere virksomheten din og foreslå hvordan en PIM-plattform kan hjelpe deg å utvide virksomheten din. Bestill time for gratis konsultasjon.


Et av eksemplene er implementeringen av PimCore for Air-Com Pneumatyka-Automatyka - en produsent og distributør av kraftpneumatiske komponenter og enheter. Prosjektet forutsatt, inkl. skape en B2B-plattform, som vi kombinerte med PimCore, som faktisk styrket kundens nettsalg. I tillegg forbedret og enhetlig administrasjonen av produkter og produktdata. For kundens vedkommende var automatiseringen av disse prosessene avgjørende, da butikken tilbyr over 400 000 artikler fordelt på ca 40 hovedkategorier. For øyeblikket lastes settet med attributter og funksjoner til hvert produkt ned fra Pimcore og vises på kundens salgsplattform.

 


Komentarze ({{ all_count }})