Portefølje

Background_case_study_BDO.png

BDO

Strategisk outsourcing-samarbeid

BDO er et resultat av en fusjon mellom selskapene Godt Sagt kommunikasjon, Siteman og Catapult film. Dyktige rådgivere, digitale hoder, kreative filmskapere og historiefortellere gikk sammen for å skape et helt nytt selskap. Én ting har vi til felles: Vi lytter, skaper, utvikler og leverer. Det er verdiene evne, vilje, mot og glede som driver oss.”

 

bdo_mockup min.png [286.95 KB]

 

Ideo jobber tett med kommunikasjonsbyrået BDO i Buskerud. Vi har utviklet et strategisk outsourcing samarbeid med hensyn til levering av programmeringstjenesten; primært i WordPress, men også apputvikling, drift, integrasjoner og annet. Ta en titt på partnerens egen nettside som vi har laget for www.bdo.no.
Flere av kundene til BDO benytter seg også av våre tjenester.

Vi er også med på en del av driften av nettstedene til kunder av BDO, forvaltning av epost tjenesten, migrasjon til hosting-skyen osv. Vi hjelper til med programmatic innkjøp av medier i rammene av digital markedsføring (automatisert mediekjøp), noe vi er flinke til, og har egen AdOps tjeneste for. Vi jobber også med team-lease-modeller, altså kompetente årsverk som stilles til disposisjon for kunden til en rimelig kostnad nearshore. Dette er en eksemplarisk samarbeidsmodell som kan klones til andre lokale fylker i Norge.

 

outsourcing-samarbeid

outsourcing it

outsourcing norsk

software development outsourcing

nearshore norge

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema