Portefølje

Rubrikktjeneste Hytter - Ideo Solutions AS

Incoming Center of Scandinavia AB

Rubrikktjeneste Hytter

Incoming Center of Scandinavia AB er en svensk bedrift som hjelper turister med å finne privat innkvartering i Sverige, samtidig som de hjelper privatpersoner med å leie ut hytter, leiligheter og hus. Vi sørger for at både leiere og utleiere får den hjelpen de trenger hele veien, og skaper dermed trygghet for begge parter. Ved siden av markedsføring og formidling av informasjon, hjelper vi til med formelle ting som fakturering til utlandet, utsending av informasjon, og inngåelse av avtaler og oversettelser.

Vi har utviklet en skreddersydd plattform for kunden. Plattformen sørger for sømløs kontakt mellom eiere av utleieobjekter og utenlandske turister. Medarbeiderne i bedriften kan legge til nye objekter, samt redigere de som allerede ligger inne.

Reservasjonslister gjør at brukerne enkelt kan administrere bestillingene. Med tilleggsmoduler kan det legges inn annonser på flere språk, noe som gjør det enkelt å promotere boligene. Samarbeidet med kundene omfatter også kontinuerlig støtte og videre utvikling av plattformen for å øke funksjonaliteten og sikkerheten for alle parter.

 

systemutvikling

skreddersydd plattform

nettside bedrift

outsourcing it

nearshoring

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema