Portefølje

Portefølje: intranett-plattform - Ideo Solutions AS

Volvo

Intranett-plattform

Volvo Car har produsert personbiler siden 1927. Det er ingen hemmelighet at bedriften fokuserer på høy kvalitet, pålitelighet og brukersikkerhet i produktene sine. Få andre biler er mer kjent for trygghet og brukerkomfort. Volvo-konsernet har for tiden 19 fabrikker og 180 avdelinger verden rundt

Som en del av samarbeidet vårt med Volvo, har vi tilrettelagt og implementert et spesialbygd intranett. Det har blitt utstyrt med en rekke funksjoner som lar de ansatte få effektiv tilgang til den nyeste interne informasjonen om driften i konsernet. Nettstedet ble bygd opp ved hjelp av vårt eget Edito 4-system.

Intranett-systemet er en rikholdig kilde til kunnskap og informasjon for de ansatte i bedriften. Plattformen knytter sammen representanter fra 23 land og ulike avdelinger – fra toppledelsen via salgs- og markedsføringsavdelinger, til kundeservice, finans og logistikk. Det skreddersydde intranett-systemet har veldig mange funksjoner, blant annet en nyhetsmodul og en aktivitetskalender. Du kan laste ned aktiviteter til Outlook og legge inn varsler, slik at ansatte ikke går glipp av viktige hendelser.

Mobil-applikasjonen for iOS og Android er en viktig del av intranettet. Ett av elementene her er push-meldinger som gjør at brukerne blir automatisk informert om nytt innhold eller nye dokumenter som blir lagt ut på systemet. Dette gjør at medarbeiderne alltid er oppdaterte om for eksempel nyheter og endringer i forskrifter i alle avdelinger i bedriften, verden rundt.

Søkeverktøyet Document Hub er en løsning som gir tilgang til en rekke ulike filer. Brukeren finner informasjon i henhold til utvalgte kriterier, som for eksempel et spesifikt land, kategori, type, størrelse eller dato. Avanserte søk sparer tid ved å gi rask tilgang til spesifikk informasjon.

Applikasjonene ble bygd med React Native-teknologi, og er integrerte med Firebase-databasen.

 

Vi er eksperter på prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettbasert arbeid. Ved større prosjekter tar vi en personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.

 

intranett

systemutvikling

edito cms

nettside bedrift

intranett norge

mobil-applikasjonen

systemutvikling

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema