Portefølje

Kampanje.com (Oslo)

Event-katalog

Kampanje.com er en av de ledende publikasjonene for de som jobber innen media, markedsføring, annonsering, PR og kommunikasjon i Norge. Kampanje.com er en fullstendig online plattform med en rekke digitale produkter og tjenester som er relevante for bransjen.

 

I henhold til kundens ønsker har Ideo Solutions AS lagt inn en dedikert tjeneste – Events.kampanje.com – som presenterer en katalog over bransjekonferanser og treningsprogrammer. Tjenesten er implementert basert på EPiServer CMS. Det ble lagt stor vekt på brukervennlighet og intuitive løsninger, og derfor ble nettsiden laget med RWD-teknologi.

Brukerne kan registrere seg direkte, og kjøpe digitale billetter til det de ønsker å delta på. Implementeringen er integrert med bedriftens CRM-system, samt med regnskaps- og faktureringsavdelingen.

 

Vi har også utviklet en mobil billettapplikasjon for de som organiserer arrangementer. Applikasjonen har en strekkodeleser som sikrer billettkontroll under arrangementet. Skannede QR-koder lagres automatisk i CRM, noe som gir god oversikt over deltakelsen.

 

 

event-katalog

mobil billettapplikasjon

crm-system

episerver cms

rwd teknologi

systemutvikling

nettside bedrift

skreddersydd plattform

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema