Portefølje

Unge gutter konkurrerer i turneringskamp med fekting, fokusert og i bevegelse, på en idrettshall.

CoachYou

Optimalisering av mobilapplikasjonen og nettsiden på WordPress.

CoachYou! er en norsk oppstartsbedrift i sportsbransjen som tilbyr brukerne et bredt spekter av øvelser innen ulike idretter, med videoinstruksjoner og beskrivelser. Kunden vår kom til oss med en delvis ferdigutviklet app som måtte modifiseres. 

Hovedutfordringen var å omstrukturere appen slik at den ble både funksjonell og bruker- og utviklervennlig. Vi foretok en grundig kodegjennomgang, forbedret kvaliteten på koden og fokuserte på å forbedre brukeropplevelsen ved å introdusere nye funksjoner og forbedringer i brukergrensesnittet. 

En viktig egenskap ved appen er at den er utviklet for å hjelpe klubbene med å administrere utøvere, trening og kommunikasjon. Dette gjøres ikke bare gjennom mobilappen, men også gjennom en egen nettportal. 

 

 mockup2.png [67.07 KB]

 

Fordelene for kundene er blant annet 

  • En moderne app: Etter de gjennomførte endringene har CoachYou! fått en mer moderne og attraktiv app for brukerne. 
  • Effektivt administrasjonsverktøy: Med de nye klubbfunksjonene gir CoachYou! ledere, trenere og utøvere et verktøy for å administrere idrettslaget, treningsøktene og kommunikasjonen. 
  • Økt brukerengasjement: Optimaliseringen av appen og tillegget av sosiale funksjoner oppmuntrer brukerne til å delta aktivt i fellesskapet, dele fremgang og engasjere seg i gruppeaktiviteter og kommunikasjon mellom brukerne. 
  • Tilpassede treningsøkter: Appen gir også brukerne mulighet til å tilpasse treningsøkter og treningsprogrammer. 
  • Organisering av arrangementer: Appen gjør det også mulig å opprette arrangementer, for eksempel konkurranser og felles treningsøkter. 

 

Vi fokuserer for tiden på å videreutvikle fellesskapet og klubbfunksjonene for å sikre at appen ikke bare gir den enkelte bruker tilgang til et bredt spekter av øvelser, men også oppmuntrer til gruppebruk. 

 

Kunder om oss.png [57.52 KB]

 

 

 

mobilapplikasjon

mobile drammen

WordPress

outsourcing IT

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema