Portefølje

WordPress Nettside

Norsk Journalistlag (Oslo)

WordPress Nettside

Norsk Journalistlag (NJ) organiserer redaksjonelle medarbeidere, samt ledere og frilansere som har journalistikk som yrke. Medlemmer i NJ skal arbeide på grunnlag av retten til fri informasjon og hensynet til faglig integritet i samsvar med Vær Varsom-plakaten. NJ har snaut 9000 medlemmer. Nesten alle journalister i Norge er organisert i NJ.

 

Norsk.png [123.09 KB]

 

Ideo utvikler en helt ny nettside for nj.no. WordPress ble valgt av kunden ut fra alle våre kompetanser i CMS. Prosjektet har krevd en grundig brukerreise-analyse, panelgrupper, og en helt ny UX-design. Vi hadde en interessant strategisk forprosess med teamet fra kunden. Vi har vendt nettsiden opp ned i forhold til struktur og brukerreisen, slik at det stemmer med våre funn i prosessen. En spennende utfordring med migrering av alt innhold i 10 000 saker til den nye nettsiden. Men vi klarte det!

 

 

Vi er eksperter på prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettbasert arbeid. Ved større prosjekter tar vi en personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.

 

wordPress nettside

webutvikling

nettsidene

wordpress norge

wordpress hjemmeside

nettside bedrift

ux design

wordpress cms

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema