Portefølje

Ad-operations AdOpsService

Snekkern

Wordpress multiside - nettverk av franchise

Snekkern leverer høykvalitetsprodukter til hus og hytte, og har i over 100 år vært spesialister på å forene tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsmetoder. Kjeden er i stadig vekst, og har i dag 19 butikker over hele Norge.

 

 

Wordpress multiside - nettverk av frenchise

 

 

Snekkern hadde behov for en helt ny nettside for å bedre kunne fremme selskapets profil og tjenester på markedet. I tillegg trengte de nye funksjoner for å linke sammen franchisetakernes underportaler med hjemmesiden.

Ideo Solutions bygget en helt ny nettside basert på åpen kildekode WordPress i Multisite-modus for best integrasjon og synkronisering med underportalene, og designen er laget med WordPress.

Det er implementert flere smarte verktøy og løsninger, som gjør publiseringsjobben mye mer effektiv. For eksempel kan man i den nye løsningen administrere og publisere innhold på alle underportaler fra én side, noe som er veldig tidsbesparende. Ideo Solutions har også bistått med prosjektrådgivning, kommet med løsningsforslag og utarbeidet grafiske maler for hele siden.

 

Vi er eksperter på prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettbasert arbeid. Ved større prosjekter tar vi en personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.

 

WordPress nettside

webutvikling

nettsidene

wordpress norge

wordpress hjemmeside

nettside bedrift

wordpress multiside

wordpress multisite

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema