Hvorfor ekstern utvikling i Polen?

Det er enkelt og trygt, og du sparer penger!
Vi tilbyr deg 180 høyt kvalifiserte polske IT-ressurser, på heltid eller i perioder. Teamet er vant til å jobbe i det norske markedet, og forstår norsk forretningskultur godt. Du kan spare opp til 50 % av kostnadene.

Kontakt oss for tilbud
Kostnadsbesparende og fleksibelt Det er ingen hemmelighet at it-ressurser er billigere utenfor Norge. I snitt ser vi at bedrifter sparer 50 % ved å bruke eksterne utviklere. I tillegg gir det stor fleksibilitet. Ditt produksjonsbehov avgjør hvor mye ressurser du trenger, og det gir effektiv kostnadsstyring. Snakk med oss, så finner vi den beste løsningen for deg. Med ekstern utvikling får du ikke bare tilgang på én ressurs. Du får tilgang på de ressursene du har behov for når du trenger det.

Kortreist kompetanse Polen er kun en kort flyreise unna, så det er mulig å fly utviklere til Norge i perioder. At Norge og Polen er i samme tidssone og jobber samtidig, opplever kundene våre som en stor fordel. Det gir et godt grunnlag for digital samhandling.

Norsk ledelse og prosjektstyring Vår norske avdeling har lang erfaring med digitale prosjekter på det norske markedet. Avdelingen i Norge vil alltid være tilgjengelig som sparringspartner eller prosjektleder.

Tilpasset norske regler og it-standarder Polen er medlem av EU. Det betyr at produksjon og web hosting samsvarer med europeiske regler for personvernforordningen (GDPR). Det betyr også at våre utviklere forholder seg til europeiske standarder for samfunnsansvar.

Kontakt oss for tilbud
Inspirerende kontor med fargerike detaljer, moderne design for kreativt arbeid
Tre samarbeidsmodeller for outsourcing av IT-ressurser

1. Leie inn faste IT-ressurser Vurderer du å ansette flere utviklere? Eller har du en vekstperiode som krever ekstra ressurser - uten at du ønsker å ansette? Hos oss slipper du risiko knyttet til en ansettelse, samtidig som du sparer kostnader. Opptil 50 % kan du spare ved å leie inn eksterne utviklere i stedet for å ansatte egne. De jobber ikke hos deg, men de er vant til å samhandle digitalt. Når du trenger det, er det mulig å fly utviklere til Norge.

2. Løpende timer og materiell Du betaler kun for tiden utviklerne bruker, og for materiell som bilder, lisenser etc. Når vi vet hvilken kompetanse du har behov for, setter vi sammen et utviklerteam som passer dine behov. Timeprisen inkluderer også norsk prosjektledelse.

3. Fastpris på prosjekt Har du definert en konkret utviklingsplan og en god kravspesifikasjon, kan vi tilby en fastprisavtale med norsk prosjektledelse. Vi prissetter jobben ut fra kravspesifikasjon, og leverer i henhold til avtale.


Kontakt oss for tilbud
Teknologi, kompetanse og sertifiseringer
Teknologi og kompetanse: • Back-end utvikling.PHP, jQuery, AJAX, HTML/XHTML, CSS, PostgreSQL, MySQL • Serverteknologi. C#, ASP.NET, MVC4 og SQL Server • Front-end utvikling. HTML5, JavaScript, CSS • Mobilteknologi. iOS, Android, Windows Phone • CMS systemer og E-commerce. Wordpress, Magento, Joomla, Drupal…

Les mer om vår kompetanse, teknologi og sertifiseringer

Dette sier noen av våre kunder om oss

Ta kontakt om du ønsker pristilbud på våre tjenester

Piotr Biernacki, CEO Norge
Send skjema