Outsourcing-samarbeid mellom Adnuntius og Ideo

I mars hadde vi besøk av Adnuntius, deres partner Bitshift, og deres første kunde, i vårt produksjonsmiljø i Polen for to dagers intensiv og produktiv kompetansebygging.

Outsourcing-samarbeid mellom Adnuntius og Ideo

 

Adnuntius er et norsk teknologiselskap som leverer en neste generasjons annonseplattform for selskaper som vil lykkes med digital markedsføring. Med smarte løsninger for annonselevering, brukervennlige verktøy som automatiserer arbeidet, målretting, og lynrask indekseringstid som publiserer annonser i sanntid, mener vi at Adnuntius er det smarteste valget for publisister og andre selskaper som vil øke omsetningen, jobbe raskere og smartere, og ikke minst øke brukervennligheten på sine nettsider.

Ideo skal støtte Adnuntius med onboarding, helpdesk og overvåking av systemer. ”Med sin inngående kjennskap til den norske mediebransjen og til annonsestyring, samt solid driftskapasitet, vil Ideo bli en perfekt partner for oss for å kunne tilby kvalifisert hjelp til våre kunder” sier Stian Remåd, daglig leder i Adnuntius.

Bilde: Stian Remåd fra Adnuntius, Antonios Sarhanis fra Bitshift og Mikael Lundin fra NTM på besøk hos Ideo. Gjett hvem som kommer fra Australia?

Ta gjerne kontakt med stian@adnuntius.no for mer informasjon.