Vi søker: rådgiver forretningsutvikling, vår fremtidige forretningsdirektør

 

Ideo Solutions AS utvikler internettsider, informasjonsportaler, software og mobile applikasjoner.

Vi bygger nå en markedsstab og prosjektledelse i Norge. Produksjonsmiljøet er lokalisert i Polen, og det gir oss et stort konkurransefortrinn i forhold til en kostnadseffektiv levering. Vi bistår våre kunder med komplekse tjenester gjennom planlegging, utvikling og innføring av diverse internettløsninger via nearshore-modellen.

Vi har fått en god base av prestisjetunge referansekunder allerede etter ett års drift, og nå etablerer vi en mer robust organisasjon i området Oslo/Akershus/Buskerud med klare ambisjoner for videre vekst.
Om du kaller deg forretningsutvikler, relasjonsbygger, markedssjef eller salgssjef er opp til deg. Vi er et rask voksende forretning som trenger fremtidens COO, og den rollen skal bygges i takt med forretningsutviklingen – sammen med deg.

 

Vi ser etter en person som:

  • har jobbet som selger for B2B med salg av skreddersydde IT-produkter eller -tjenester, og kan vise til gode resultater
  • har gode relasjoner og erfaring i digital reklame og webutvikling
  • har god forståelse av IT, internett og media og kan fungere som et bindeledd mellom markeds,- og IT-folk
  • elsker å ringe kunder, bygge nettverk og skape tillitt
  • er flink til å ordlegge seg, er profesjonell, tøff, tar utfordringer og er åpen for å jobbe på tvers av forretningskulturer
  • kan jobbe selvstendig og beholder motivasjonen under lange prosessforløp
  • snakker og skriver flytende norsk og engelsk
  • har inngående kjennskap til hvordan digital markedsføring fungerer

 

Hva skal du jobbe med?

 

Hos oss vil du jobbe med salg av outsourcing og skreddersydd webutvikling, kundejakt og med å få nye ideer å vokse.

Ideo Solutions er et IT utviklingsselskap som tilbyr gjennomføring av digitale prosjekter til bedrifter innen ulike bransjer som underleverandør, noe som betyr at vi jobber med større og varierende oppdrag. Et typisk budsjett hos oss ligger i størrelsesorden 150 000 til 500 000 kroner. Prosjektets mål kan være å ferdigstille nye informasjonsportaler, utvikle forretningssystemer, digitale produkter eller nettløsninger. Vi involverer oss gjerne i innovative oppstartsprosjekter.

Vi jobber med digital markedsføring, og som prosjektlederne og kundepleiere. Det er du som skal identifisere prospekter, aktivt bruke ditt eget nettverk og skape nye relasjoner for å nå dem med attraktive samarbeidstilbud. Innsalg tar lang tid, selve leveransen endrer seg i takt med prosessen, men belønningen i den andre enden er alltid verd å vente på.

 

Hva tilbyr Ideo Solutions?

 

Vi gir deg konkurransedyktig lønn, basert på dine resultater. Vi gir deg mulighet til å sette deg inn i flere bransjer og unike problemstillinger og markeder, noe som vil utvikle deg både faglig og personlig. Vi diskuterer gjerne opsjonsplan for aksjer i selskapet slik at du kan få et eierskap i det som vi skaper sammen.

Du bygger din rolle fra bunnen som en nøkkelperson og leder i bedriften. Du er med på å etablere organisasjon og kontor. Videre tilbyr vi tøffe arbeidsdager, slitsomme lange salgsprosesser og flere runder med krevende kunder.

 

100 knakk, 10 snakk, ett takk. Hvis dette høres skremmende ut, er ikke dette jobben for deg! :)

 

Vil du vite mer om stillingen, ring Piotr: tel. 917 16 109, eller skriv: piotr@ideosolutions.no