God påske!

God påske fra Ideo Solutions Team

Kjære alle sammen, 

 

Vi går snart inn i en høytid full av håp og fornyelse – påsken. Derfor legger vi bort det jobbrelaterte i denne utgaven, siden vi alle fortjener å slappe av og lene oss litt tilbake nå. Denne høytiden bruker produksjonsteamet i Polen omtrent på samme måte som nordmenn: Vi er sammen med våre kjente og kjære. Derfor ønsker vi deg og dine en fredfull påske med glede og samhold. 

 

Vennlig hilsen 

 


 

grafika-min.png [525.77 KB]

 


 

Bare én liten ting. Med litt inspirasjon fra det høytiden står for, ønsker vi å dele nyheten om et spesielt pro bono-initiativ som Ideo Solutions lanserer nå. Vi vil gjerne bidra til samfunnet rundt oss, og derfor ber vi deg om å foreslå en frivillig organisasjon som du er spesielt opptatt av. På bakgrunn av disse forslagene vil vi velge ut én organisasjon og lage et nettsted for den, helt uten kostnader. 

 

Husk å skrive «pro bono» i tittelen på ditt forslag. 

 

Send inn forslaget ditt

 

Vi er en lokal bedrift, og ønsker å støtte lokalsamfunnet vårt. Sammen klarer vi mer, og vi mener at alle positive handlinger teller. Med dette initiativet ønsker vi ikke bare å markere påskebudskapet, men også vise hvor viktig det er å støtte hverandre hele tiden, og bidra med noe som gjør lokalsamfunnet vårt til et bedre sted. 

 

Ideo Solutions-teamet ønsker deg en riktig god påske!