Ideo Solutions vant anbudskonkurransen om PIM-system til Mölndal Energi AB

Den norsk-polske programvarehuset Ideo Solutions har blitt valgt til utvikler av PIM-løsninger for den svenske energibedriften Mölndal Energi AB (MEAB).

Den norsk-polske programvarehuset Ideo Solutions har blitt valgt til utvikler av PIM-løsninger for den svenske energibedriften Mölndal Energi AB (MEAB). Som en del av prosjektet vil Ideo Solutions være ansvarlig for et avansert PIM-system (Product Information Management), noe som vil bidra sterkt til optimeringen av prosessene rundt styring av produkter og tjenester ved Mölndal Energi. 

 

Geza Csikasz er Senior IT Architect ved Mölndal Energi AB,
og kommer til å være leder av prosjektet: 

Vi er svært glade for å jobbe med både Ideo og PIMcore, og ser fram til å gjennomføre oppgraderingen mot en mer moderne og bærekraftig digital plattform, sier han. – I tillegg til å kunne gi førsteklasses service og opplevelser via hele kundeprosessen, trenger MEAB også grunnleggende datatjenester for å tilpasse seg og vokse i et stadig mer digitalt landskap både hos partnere og andre interessenter. Så vi ser virkelig fram til å etablere MEAB som en sterk digital aktør sammen med Ideo-teamet og PIMcore-plattformen, fortsetter han. 
 Geza_Csikasz_7084511_Medium_200width.jpg [8.12 KB]

 

Piotr Biernacki er direktør i Ideo Solutions AS,
og kommenterer det nye samarbeidet slik: 

Det er veldig inspirerende for organisasjonen vår å bli valgt til å gjennomføre dette utfordrende prosjektet. Vår kompetanse, som er dokumentert med grundige sertifiseringer og partnerskap med PIMcore, var helt klart avgjørende for valget. Andre av våre høyprofil-kunder på dette området kunne også gi anbefalinger under anbudsprosessen. Og til slutt var vi altså mest konkurransedyktige. Så nå er det alle mann på dekk, og levere det aller beste vi er i stand til. 
 piotr_biernacki_bw.png [111.92 KB]

 

Derfor er PIM så veldig viktig 

Product Information Management (PIM)-systemer er sentrale i dagens digitale verden, og fungerer som et sentralt nav for styring av all produktrelatert informasjon. Med en økende kompleksitet i produktporteføljene og behov for konsistente og nøyaktige produktdata via flere kanaler, sikrer PIM-systemer at bedrifter effektivt kan styre, oppdatere og distribuere produktinformasjon i sanntid. For Mölndal Energi blir implementering av et PIM-system er strategisk skritt mot en forbedring av den digitale infrastrukturen. Dette vil ikke bare strømlinjeforme styringen av produkter og tjenester, men også sikre at kunder og partnere mottar nøyaktig og oppdatert informasjon. Ved å velge Ideo Solutions, som er ledende på dette området, kommer Mölndal Energi til å utvide sine digitale muligheter, og sikre at de er i forkant av utviklingen på energisektoren. 

 

Om Ideo Solutions 

Ideo Solutions er et teknologiselskap som er kjent for å skape skreddersydde løsninger som hjelper bedrifter å oppnå forretningsmålene sine ved å optimere prosesser og innføre ny teknologi. Ideo Solutions fokuserer på å levere løsninger som ikke bare er funksjonelle, men også intuitive og brukervennlige. Du finner mer informasjon ved å besøke ideosolutions.no, ideosoftware.com

logo_solutions_ideo_kolor_web-01.png [617.82 KB]

 

Om Mölndal Energi 

Mölndal Energi holder til i Sverige, og er en energibedrift som tilbyr en rekke tjenester innen elektrisitet og fjernvarme til private kunder og næringsliv. Bedriften eies av Mölndal kommune, og er kjent for tjenester med høy kvalitet og et engasjement innen bærekraftige samfunn. De har som ambisjon å få Sveriges mest fornøyde kundemasse. Du finner mer informasjon her: https://www.molndalenergi.se/om-molndal-energi 

Logo ME.png [7.49 KB]

 

Kontakter for utfyllende opplysninger: 

Piotr Biernacki piotr@ideosolutions.no tlf.+47 91716109 

Geza Csikasz geza.csikasz@molndalenergi.se tlf. +46 76-1911804 

 

PIM

Product Information Management

PIM-systeme

Mölndal Energi