Newsletter: Mai

Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions

Hei alle sammen,

Under mange møter i det siste har jeg lagt merke til en økt interesse for UX – å optimere brukeropplevelsen på nettsteder. Og nå kommer vi med spennende nyheter: Vi har etablert en større og enda bedre kvalifisert gruppe eksperter som bare skal fokusere på brukeropplevelser i avdelingen Ideo Force! Så nå har vi 3 kolleger med spesialkompetanse og egne verktøy. Dette bør du se nærmere på!

MicrosoftTeams-image (3).png [1.03 MB]

UX er mer enn visuell appell. Det dreier seg også om funksjonalitet og brukervennlighet. Derfor har vi laget dette nyhetsbrevet for å gi deg tre viktige elementer med interessant informasjon rundt UX.

Med vennlig hilsen 

Piotr Biernacki 

gaselle_ideo_.png [6.54 KB]

 

UX og søkemotor-optimalisering (SEO)

 

Har du lurt på hvordan brukeropplevelsen påvirker SEO? For det gjør den. En investering i en brukeropplevelse med høy kvalitet kan vesentlig forbedre de organiske søkeresultatene, og øke synligheten og trafikken til nettstedet ditt.

ux-seo_top.png [71.94 KB]

 

Elementer som har en positiv effekt på SEO er blant annet hastighet på lasting av sider og responsfart, samt enkel navigering. Brukere blir ofte lengre på sider som laster raskt og er lette å navigere i, og Google belønner sider med større synlighet i søkeresultatene.


Finn ut mer om dette!

 

Design-optimering av UX

 

Optimering av brukeropplevelsen er helt avgjørende for at du skal lykkes, og det finnes mange verktøy som kan hjelpe deg å skape et grensesnitt med tiltrekningskraft og som bygger lojalitet. Axure er et utviklingsverktøy med avanserte egenskaper som lar deg skape og teste ut interaktive designer, mens Figma er en designplattform for brukergrensesnitt som kan brukes til gruppearbeid og avanserte animasjoner.

 

axure_.png [7.69 KB]

 

Begge verktøyene har sine egne styrker, og egner seg for ulike typer prosjekter. For enklere prosjekter kan Figma være et mer intuitivt verktøy, mens Axure kan gi flere muligheter og nøyaktighet i mer komplekse prosjekter.

Ønsker du å lære mer om UX-optimering kan du besøke Ideo Software for nyttig informasjon om emnet.

figma_.png [9.12 KB]

 

UX-analyser

 

Ut over dette finnes det verktøy og plugins på markedet som kan hjelpe deg med å analysere brukeraktivitetene, overvåke trafikken på nettsidene, samt teste responsevnen. Bruk av slike verktøy kan forbedre opplevelsen og øke omsetningen i nettbutikken din. Hotjar er et utmerket verktøy for sporing av brukernes

 

Se de andre verktøyene!

 

oppførsel, mens Google Analytics gir verdifull informasjon om trafikken på nettstedet, konvertering og annet. WP Fastest Cache er en plugin som kan sette fart på nedlastingstiden til nettstedet ditt – noe som forbedrer opplevelsen for brukerne dine.

extension_tools,ooSCmbGbr26SqsOFZaM.png [126.50 KB]

 

Takk for oppmerksomheten. Vi håper at du synes nyhetsbrevet vårt var verdt tiden din!

 

Månedlige nyheter

UX

SEO