Newsletter: November

Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions

Ideo produserer ikke bare programmerer skreddersydde løsninger etter kundens spesifikasjoner. Vi har også innovative markedsløsninger som vi selv har utviklet.

I tillegg har vi et stort antall hyllevarer som er klare til bruk. Vi har også utviklet mange proprietære systemløsninger som er mye brukt, og testet grundig ut av de mest kravstore kundene våre. Disse kaller vi Edito. Programmene gjør at vi kan gi et godt tilbud basert på eksisterende produkter, og slipper å lage dem fra bunnen av – vi har modulene klare. Her er det også gevinster å hente på vedlikehold, siden vi oppgraderer Edito kontinuerlig for samtlige brukere.

I dette nyhetsbrevet fokuserer vi på caser for intranett, CMS, e-læring, pluss litt til.

Sett oss gjerne på prøve!

 

 

Intranett – en case

Intranett er en svært god løsning for bedrifter som vil ha mer effektiv drift, og forbedre den interne kommunikasjonen. Profesjonelle og intuitive systemer gjør det enklere å samarbeide og få tilgang til dokumenter, informasjon og andre systemer.

 

Vi har et rammeverk som er klart til bruk, og som vi bruker som grunnlag for effektive intranett. Hver implementering blir skreddersydd til kundens individuelle behov. Her kan du se vårt siste samarbeid med en kunde som vi utviklet en dedikert intranett-portal for.

Se intranett-implementeringen

 

 

CMS-plattform – en case

En av de mest sentrale løsningene våre er vår proprietære Edito CMS-plattform, hvor vi lager ulike typer nettsteder, portaler, nettbutikker og enda mer avanserte systemer. Fordelen til Edito er høy ytelse og fleksibilitet. Plattformen har ferdige moduler, men det er mulig å konfigurere dem fritt, eller å lage nye moduler som dekker behovene til kundene våre.

Apéritif.no er Norges største kulinariske portal med inspirasjon, oppskrifter, tips og andre gastronomiske og kommersielle tjenester. For denne kunden implementerte vi et nytt og dedikert nettsted basert på Edito-systemet.

Se implementeringen av den kulinariske portalen for Apéritif

 

KMT Gjenvinning – nå Zirq Solutions AS – er et av de største og mest moderne resirkulerings-anleggene i Skandinavia. Vi implementerte et logistikksystem for kunden basert på Edito CMS.

Se implementeringen av systemet

 

 

E-læringsplattform – en case

Stadig flere bedrifter og organisasjoner ser store fordeler i å benytte e-læringsplattformer. E-læring brukes nå innen nesten alle bransjer, og kan fungere som verktøy for utdanning, trening/opplæring eller som en forretningsplattform – blant annet. Vår e-læringsplattform blir laget med vårt proprietære Edito-system. Det inneholder et sett med ferdige moduler, men vi designer og setter inn nye hvis det ønskes, slik at plattformen dekker alle behov kunden måtte ha.

 

Ett eksempel på et slikt samarbeid i Polen er implementeringen av en e-læringsplattform for en av verdens største stålprodusenter, og en ledende bedrift innen gruvedrift: Arcelor Mittal.

Oppgaven vår var å utvikle og implementere en e-læringsplattform for omfattende trening innen helse, miljø og sikkerhet (HMS). Plattformen skal brukes av både bedriftens ansatte og forretningspartnere. I tillegg til vanlige funksjoner ble systemet utstyrt med dedikerte moduler, blant annet en sertifiseringsmodul som automatisk kan generere sertifikater for deltakere som har bestått kunnskapstester.