Newsletter: September

Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions

Ferien er slutt, ungene skal på skolen, nye prosjekter venter på jobben, så har vi alle de private aktivitetene. Hverdagen er tilbake for fullt.

I slike tider kan det være fint å huske at teamet vårt alltid står klare til å hjelpe deg med alle IT-tjenester som ligger utenfor kjernekompetansen din – eller ganske enkelt for å optimalisere tjenestene. Vi ønsker spesielt at du ser nærmere på «hysj-tilbudet» vårt for Wordpress-ressurser.

Vi er også stolte av å ha blitt en norsk Gaselle-bedrift i 2022, etter fem år med solid jobbing. Dette ville aldri skjedd uten dere, så takk skal dere ha!

Har du fått med deg konferansen NXT Oslo 2022 11. oktober? Dette er Skandinavias største møteplass for e-handel og digitalisering. Her har vi selvfølgelig en stand. Våre venner kan bruke rabattkoden IDEOSOFTWARE_50. Velkommen skal du være, og kos deg med det interessante programmet!

nxt2022

 

Hemmelig spesialtilbud: I tredje kvartal har vi litt ekstra kapasitet for Wordpress-kompetanse. Som venn av Ideo kan du få et tilbud med hyggelige priser på høstprosjektene dine. Ring til meg, eller send en e-post.

 

 

Ideo Solutions AS er kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv

 gaselle_ideo


Vi er stolte over å bli anerkjent med noe så prestisjetungt som det å bli en Gaselle-bedrift er. Dette viser at Ideo Solutions AS har høye standarder på tjenestene sine. En slik æresbevisning er et resultat av at kundene våre ser på oss som en samarbeidspartner de kan stole på, og som leverer det de har behov for.

Se detaljene om prisen

 

 

INTRANET: Effektiv intern kommunikasjon for desentraliserte organisasjoner

 

Forretningseffektivitet betyr også effektiv intern kommunikasjon i din organisasjon. Ekspertene våre har utviklet en ny utgave av e-boken Digital Workplace, som tar for seg ulike aspekter ved organisasjonen og funksjonen til desentraliserte organisasjoner.

 Hvis du planlegger å implementere eller utvikle et intranett / digital arbeidsplass i din organisasjon eller du ser etter ny kunnskap på dette feltet, er denne guiden for deg!

Last ned vår gratis engelskspråklige guide

 intranet

 

 

15 kjappe tips: Slik får du fart på WordPress

 

 wordpress

Raskere nettsider gir mer trafikk og mer engasjerte brukere. I dag er optimal fart for lasting av sider under tre sekunder. Blir den lengre, er det stor fare for at brukeren går lei, forlater sidene dine, og drar til noen som er raskere. Men ytelsen kan du gjøre noe med, og det er mange triks du kan bruke.

Se hvordan du får fart på WordPress