Webinaret "Smooth Website Migration: Tips and Best Practices" 

Ønsker du å gjennomføre en vellykket migrasjon av nettstedet ditt? Da bør du melde deg på vårt gratis webinar "Smooth Website Migration - Tips and Best Practices" som foregår 13. februar klokken 11:00!
 

Har du noen gang undret deg over hvordan en omfattende migrasjonsprosess egentlig skjer, eller hvordan man integrerer søkemotor-optimalisering (SEO) med moderne teknologier? Da har vi noe spesielt å vise deg! 

 

Vårt kommende webinar "Smooth Website Migration:Tips and Best Practices" er en unik anledning til å se hvordan en skikkelig gjennomført migrasjon påvirker effektiviteten til nettstedet ditt. 

 

Webinaret holdes på engelsk!

 

Meld deg på webinaret 

 webinar miniatura.png [75.85 KB]

 

Dette oppnår du ved å bli med på webinaret: 

  • Du vil få en bred forståelse av migrasjonsprosessen – Få innsikt i selve prosessen, som dekker alt fra oppstartsfasen til implementeringsfasen. 

  • Du vil lære om de beste prosessene for IT and SEO – Få innsikt fra de beste i bransjen om de mest effektive strategiene og tips som sikrer en knirkefri migrasjon så du kan unngå de vanligste feilgrepene. 

  • Du vil forstå hvilken virkning migrasjonen har på SEO – Lær fra eksperter hvordan migrasjon påvirker rangeringen på søkemotorene, og de beste metodene for å opprettholde eller forbedre synligheten til nettstedet ditt. 

  • Du vil lære om de siste trendene og verktøyene – I løpet av webinaret vil foredragsholderne presentere verktøy og trender som hjelper deg med å strømlinjeforme og forenkle migrasjonsprosessen. 

 
Disse bør delta 

  • Direktører og ledere som vurderer eller foretar avgjørelser om migrasjon av nettsteder, og leter etter optimale løsninger. 
  • Sjefer som ser etter mer effektive metoder for å migrere og har en bred tilnærming til dette. 
  • IT-avdelinger med et ønske om å drifte i toppsjiktet og med en interesse for nye muligheter innen levering av tjenester. 
  • Profesjonelle markedsførere som forstår behovet for bedre metoder og løsninger i bedriftens arbeid.   

 

 

Hils på foredragsholderne våre! 
 

 

Svitlana Tomko 
SEO Expert

 

Svitlana er ekspert på optimering av nettsteder, og spesielt de som driver med e-handel. Hennes spesialfelt er optimering av opplæringsnettsteder, blant annet private universiteter. Hun er særlig opptatt av innhold med høy kvalitet og teknisk SEO, og mener at en omfattende analyse og optimering av nettstedet ditt er selve grunnlaget for en utmerket SEO-strategi som kan hjelpe deg med å oppnå målene dine.

 Svieta.png [85.67 KB]

 

 kacper.png [82.67 KB]

Kacper Witowski  
IT Project Manager  

 

Kacper er en fagmann som har spesialisert seg på migrasjonsprosesser for ulike kunder; og har blant annet jobbet med Lewiatan og Targi Kielce. Han har også flere sertifiseringer, så som Pimcore Consultant, som sikrer at arbeidet hans dekker alle felter, og at konsultasjonene hans er basert på en grundig forståelse av alle elementene som er involvert. 

 

 

Gå ikke glipp av denne unike muligheten! Meld deg på nå, og oppdag knepene og verktøyene som kan forbedre effektiviteten og ytelsen til nettstedet ditt. Meld deg på webinaret her. 

 Meld deg på webinaret 

 

webinaret

migrasjonstjenester