eZ Solution Advanced Partner

 

 

eZ er en veldig sterk aktør i det krevende skandinaviske markedet i forhold til CMS og enterprise.

Systemet gir utviklere, redaktører og markedsførere en fleksibel og brukervennlig publiseringsplattform. Med eZ- teknologi får vi verktøyet vi trenger for å bygge langvarige relasjoner med brukerne av våre kunder i hele kundereisen – uansett plattform, kanal eller enhet.

Vi er veldig glad for å ha Ideo Solution på laget! Ideo Solutions er et spennende webbyrå som har lang erfaring fra norske medier, noe som passer godt vår vår publiseringsplattform og kundeportefølje. I tillegg sitter de allerede med både PHP og Symfony kompetanse, så jeg gleder meg til å ta fatt på vårt første prosjekt sammen”, sier Eiren Veen Birkeland, Partner Associate i Norge, eZ Systems.

 
 
eZ Solution Advanced Partner - Ideo Solutions AS

 

 

EPI Associated Partner

 

 

Ideo er en del et raskt voksende globalt partnernettverk av et av verdens fremste CMS som brukes av en rekke norske bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører for å lage avanserte nettsider.

Som Episerver-partner drar vi nytte av en plattform som reduserer lanseringstiden, minimerer risiko og minimerer opplæringskostnader, maksimerer effekter og gir fornøyde kunder.

Vi har tilgang til stor utviklingsnettverk, kompetanseheving, markedsføring, arrangementer og felles salgsinnsats.

 

EPI Associated Partner - Ideo Solutions AS

 

 

 

Vi har erfaring innen programutvikling, noe som gir oss muligheten til å realisere til og med de mest kompliserte teknologiske prosjekter.

Gjennomførte prosjekter med godt resultat kan bekreftes av følgende parter:

  • Deloitte Technology Fast 50 CE
  • Partner Google
  • Microsoft Gold Certified Partner
  • eZ Solution Advanced Partner
  • EPI-sertifisering – associated partner
  • Premier og diplomer tildelt oss etter gjennomførte prosjekter.

 

Deloitte Technology Fast 50 CE

Vi er Microsoft gullpartner

Vi er sertifisert Google AdWords-partner

Ideo befinner seg for andre år på rad på listen over de femti raskest utviklende teknologisk- og innovative bedrifter i Sentral-Europa. I den 13. utgaven av rangeringen til „Deloitte Technology Fast 50 CE” befant det seg hele 36 virksomheter fra Polen.

Programmet Microsoft Gold Certified Partner er rettet mot partnere som utvikler sine applikasjoner ved bruk av Microsoft teknologi Sertifikatet utgjør den høyeste kvalifikasjonsgaranti for virksomheten, dens ansatte samt kompetanse innen realisering av avanserte informatikkprosjekter.

Partnerne til Google består av byråer, markedsføringsspesialister, samt internettbransje-eksperter som har mottatt Google-sertifikatet innen styring av AdWords. For å oppnå kvalifikasjonene, må spesialisten ha grunnleggende kunnskaper innen bruk av programmet AdWords, og blitt godkjent etter beståtte eksamener. Virksomheten må også oppfylle høye kvalifikasjonskrav for bruk av programmet.