Vedlikehold av nettsted

Når nettstedet ditt er publisert, må du ikke glemme at det som skjer etter publiseringen er minst like viktig (om ikke viktigere). Å holde nettstedet i god stand krever konstant overvåking og profesjonell pleie. Hvert nettsted kan bli utsatt for forskjellige typer feil og angrep. I tillegg trenger nettstedet et velegnet miljø der data kan lagres trygt.

Derfor er det smart å overlate sikkerheten til nettstedet til kompetente og erfarne spesialister som vil reagere raskt hvis det oppstår problemer, og som kan fikse feil og fjerne trusler. SSL-sertifikat, sikkerhetskopier, frekvente oppdateringer, konfigurasjoner og velprøvd teknologi sørger for at nettstedet og nettstedets miljø fungerer slik det skal.  

Hvis du overlater nettstedet ditt til spesialister med erfaring og kompetanse på dette feltet, trenger du ikke å bekymre deg for om nettstedet fungerer i morgen eller hvordan du fjerner virus eller trusler.

Vedlikehold av nettsted

 

Sjekk også ut kostnadsoptimalisert og trygg hosting for websites.

 

Optimering av ytelse

 

Sikkerhet er én ting, mens funksjons optimalisering er en helt annen sak. Derfor vil vi forbedre hastigheten og synligheten til nettstedet ditt. Vi tar vare på UX (User Experience) og CX (Customer Experience) slik at nettstedet oppfyller dine krav og forventninger, samtidig som kundenes og andre brukeres opplevelse av nettstedet blir bedre. Vi sørger for at nettstedet ditt vil være raskt og responsivt, og estetisk og visuelt attraktivt. Hvis du trenger dedikerte løsninger, ordner vi det også.

 

Dette tilbyr vi som en del av vedlikeholdet

 

 

Pack

Standard

Extra

Pro

Coverable technology WordPress, WooCommerce WordPress, WooCommerce, Magento, Drupal WordPress, WooCommerce, Magento, Drupal, Epi, and many others
Approximately 15h / year 50h+ / year 120h+ / year
Maintenance report checklist
SSL certificate
Domain duration
Capacity optimation
Firewalls
Security
Latest software version
Latest browsers and platforms
Plugins
Page speed assessment
GDPR assessment  
SEO assessment  
WCAG assessment    

One time migration fee to our environment

4000 6000
Helpdesk / support included #h - 15 40
Yearly price ex. Vat 7 500 kr 25 000+ kr 60 000+ kr
Per time 500 500 500
Extra service, development kr/h 650 650 650+
Payment / Reporting installments yearly half-year quarterly
Hosting / SLA optional per year 2200 priced individually priced individually

 

I tillegg får du en individuell tilnærming. Kundene våre kan alltid regne med at vi stiller opp med gode råd, for eksempel om hvilken IT-infrastruktur de skal velge for sine nåværende behov, hvordan de kan optimalisere kostnadene, og hvordan man kan unngå risikoen for datatap og effektivt bruke sine eksisterende ressurser.