eZ Solution Advanced Partner

 

eZ Solution Advanced Partner - Ideo Solutions AS

eZ er en veldig sterk aktør i det krevende skandinaviske markedet i forhold til CMS og enterprise.Systemet gir utviklere, redaktører og markedsførere en fleksibel og brukervennlig publiseringsplattform. Med eZ- teknologi får vi verktøyet vi trenger for å bygge langvarige relasjoner med brukerne av våre kunder i hele kundereisen – uansett plattform, kanal eller enhet.”Vi er veldig glad for å ha Ideo Solution på laget! Ideo Solutions er et spennende webbyrå som har lang erfaring fra norske medier, noe som passer godt vår vår publiseringsplattform og kundeportefølje. I tillegg sitter de allerede med både PHP og Symfony kompetanse, så jeg gleder meg til å ta fatt på vårt første prosjekt sammen”, sier Eiren Veen Birkeland, Partner Associate i Norge, eZ Systems.

 

EPI Associated Partner

 

EPI Associated Partner - Ideo Solutions AS

Ideo er en del et raskt voksende globalt partnernettverk av et av verdens fremste CMS som brukes av en rekke norske bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører for å lage avanserte nettsider.Som Episerver-partner drar vi nytte av en plattform som reduserer lanseringstiden, minimerer risiko og minimerer opplæringskostnader, maksimerer effekter og gir fornøyde kunder.Vi har tilgang til stor utviklingsnettverk, kompetanseheving, markedsføring, arrangementer og felles salgsinnsats.

 

Vi har erfaring innen programutvikling, noe som gir oss muligheten til å realisere til og med de mest kompliserte teknologiske prosjekter.

Gjennomførte prosjekter med godt resultat kan bekreftes av følgende parter:

 

Deloitte Technology Fast 50 CE

 

deloitte technology

Ideo befinner seg for andre år på rad på listen over de femti raskest utviklende teknologisk- og innovative bedrifter i Sentral-Europa. I den 13. utgaven av rangeringen til „Deloitte Technology Fast 50 CE” befant det seg hele 36 virksomheter fra Polen.

 

Partner Google

 

premier-google-partner

Partnerne til Google består av byråer, markedsføringsspesialister, samt internettbransje-eksperter som har mottatt Google-sertifikatet innen styring av Ads. For å oppnå kvalifikasjonene, må spesialisten ha grunnleggende kunnskaper innen bruk av programmet Google Ads, og blitt godkjent etter beståtte eksamener. Virksomheten må også oppfylle høye kvalifikasjonskrav for bruk av programmet.

 

Microsoft Gold Certified Partner

 

microsoft partner

Programmet Microsoft Gold Certified Partner er rettet mot partnere som utvikler sine applikasjoner ved bruk av Microsoft teknologi Sertifikatet utgjør den høyeste kvalifikasjonsgaranti for virksomheten, dens ansatte samt kompetanse innen realisering av avanserte informatikkprosjekter.

 

Pimcore Silver Partner

 

pimcore silver partner

 

I løpet av arbeidsdagen benytter vi oss av følgende teknologi:

  • PHP, jQuery, AJAX, HTML/XHTML, CSS, PostgreSQL, MySQL
  • C#, ASP.NET, MVC4 og SQL Server
  • HTML5, JavaScript, Flash, WordPress, CSS
  • iOS, Android, Windows Phone

 

Fra tidligere oppdrag har vi også erfaring med Laravel og Zend Framework, samt PHP biblioteker som støtter prosjektering av internettapplikasjoner. Vårt tilbud omfatter også konfigurasjoner og styring av operativsystemene Linux, Windows 2008/2012, samt SQL Server 2008/2012.

Våre løsninger består av sammensatte teknologier som Microsoft .NET og Open-source. Det er nettopp dette som gjør at vi kan garantere de beste løsningene av høyeste kvalitet, samtidig som at disse er optimalisert på kostnadssiden.

 

 

Eksempler på teknologier vi bruker

Teknologier - Ideo Solutions AS

 

 

Våre kompeområder

kompeområder - Ideo Solutions AS

 

Våre tjenester: webutvikling, systemutvikling, hosting og mer...