Hosting

 

Tjenestene vi tilbyr sikrer konfliktfritt vedlikehold av både enkle nettsteder og avanserte applikasjoner. En dynamisk fleksibilitet gjør at løsningene våre endres og utvikles i samarbeid med kunden.

Uansett hvilken bransje du driver innenfor, og uansett størrelse på bedriften, vil en løsning med sky-teknologi være en milepæl innen utviklingen av bedriften din.

Skyen er en virtuell plattform som kan gi hosting av domener, nettsteder, e-postkontoer og applikasjoner, og fungerer som en virtuell database. På grunn av den avanserte arkitekturen, vil den også møte alle bedriftens krav om en server med svært avansert programvare. Den fungerer som en slags virtuell server som har alle nødvendige ressurser for å lage et kontinuerlig miljø som er tilpasset de aktuelle behovene til en gitt applikasjon. Skytjenester gir deg høyest mulig fleksibilitet og skalerbarhet for løsningene som skal støttes.

 

 

De nyeste teknologiene

 

Vi tilbyr hosting i skyen for følgende systemer: Linux (http server i Nginx) og Windows (Microsoft IIS and SQL in ASP.NET).

AWS - Amazon Web Services - Cloud Computing Services Microsoft Azure - Microsofts skyplattform - Google Cloud - Cloud Computing Services.

Hosting - Ideo Solutions AS

Hostingen vår er alltid utstyrt med en robust Service Level Agreement (SLA), som i hovedsak dekker disse tingene:

  • Kontinuerlig overvåkning av stabiliteten, med varsling om avvik
  • Backup-rutiner
  • Garantert oppetid på 99,5%
  • 24/7 admin-support og raske garanterte reaksjonstider

 

 

Vedlikehold

 

Selv om nettløsningen din har sikker hosting og SLA, må du ta med i betraktning at nettsidene dine kan bli teknisk utdaterte. Dette kan gå ut over stabilitet og ytelse, og i verste fall også medføre nedetid. Se på det som en bil som trenger jevnlig service.

De eksterne digitale omgivelsene utvikler seg raskt, og det lanseres hele tiden nyere versjoner av systemer, plugins og sikkerhet.

Driften av nettsteder er derfor en kontinuerlig vedlikeholdsprosess.

Ideo tilbyr en tjeneste basert på en systematisk månedlig/kvartalsvis/årlig sjekkliste, så alle parametere på nettstedet ditt er oppdatert, og eventuelt blir oppgraderte. Her er noe av det vi sjekker:

  • hastighetsytelse
  • siste versjoner av CMS og andre kjernesystem-teknologier
  • nyeste plugins
  • lisenser
  • samsvar med sikkerhetsstandarder
  • SEO-vennlighet

Vår hjelpegruppe står hele tiden klar for å svare på spørsmål. Vi kan hjelpe til med videreutvikling, samt små og store programvareløsninger for nettstedet ditt.