Blogg (automatically translated)

Artiklene er oversatt av Google Translate

 • Kompendium av digital optimalisering

  13 august 2020
  e-markedsføringseksperter knyttet til Ideo utviklet denne gratis e-boken. Det er: Wojciech Szymański, Dominika Śliwa, Łukasz Szymański, Tomasz Kwiatkowski og Kamil Ziomek.
 • E-læring – hva bør man være oppmerksom på når man velger leverandør?

  13 mars 2020
  LinkedIn Pulse, forfatter: Paweł Teper, eLearning-prosjekteier, Ideo.
 • Hvordan lage en drømmebutikk med personalisering

  17 juli 2019
  Rapport: Automatisering og personalisering innen markedsføring og e-handel, Forfatter: Krzysztof Wójcik
 • Topp programvareutvikler i Polen av Clutch

  20 mai 2019
  Hos Ideo Agency tror vi på å være en one-stop-shop for dine programvare- og digitale markedsføringsbehov. Nylig har vi utvidet tilbudene våre innen støtte for bedriftsledelse (f.eks. Intranett, DMS, WMS) og omfattende IT-systemer som støtter salg og e-handel (f.eks. ERP, WMS, PIM). Vi utvidet omfanget av tjenester med nye, mer effektive teknologier, og ble partnere for de mest kjente IT-plattformene.
 • En moderne nettside for CityFit

  08 april 2019
  For vår klient har vi designet og implementert en dynamisk klubbvennlig nettside. Vi har implementert en ny, optimalisert nettside for CityFit. Det overordnede målet var å skape et brukervennlig virtuelt rom, som gjør det lettere å finne spesifikk informasjon eller kjøpe et medlemskort for treningsstudio. I tillegg har siden blitt beriket med flere, attraktive grafiske elementer.
 • Revisjon Grant Thornton – Våre kunders nettsteder settes stor pris på

  06 mars 2019
  Grant Thornton gjennomførte en sammenlignende revisjon mellom offentlige og private institusjoner når det gjelder nettsteders tjenestebrukbarhet. Vurderingen deres satte stor pris på 3 nettsideprosjekter som vi laget for våre kunder.
 • Informasjons- og nyhetsportaler for Medicover

  11 februar 2019
  Spesialiserte portaler, som er en rik kilde til informasjon. Teknologien vi brukte garanterer effektiv støtte på nesten 1,8 millioner sidevisninger per måned.
 • Informasjonsportalen Prawo.pl for Wolters Kluwer

  22 oktober 2018
  Den moderne og solide portalen som leverer de siste og viktigste nyhetene på det juridiske området. Wolters Kluwer er den ledende leverandøren av publiserings-, informative- og designtjenester for fagfolk innen juss og administrasjon. Selskapet opererer i over 40 land og sysselsetter 19 000 ansatte.
 • Hvordan tar man betalt for SEO og SEM-tjenester?

  19 september 2018
  Den digitale verden i dag fungerer ikke som et alternativ til den virkelige, men den er et komplekst tillegg til den. Kunder begynner oftere sine shoppingaktiviteter offline og fortsetter dem online. De fullfører transaksjonen der eller sammenligner tilbudene og velger favoritten.
 • B2B-plattform for Barlinek

  13 august 2018
  Plattformen optimaliserer kommersiell drift mellom selskapet og utenlandske enheter i salgsnettverket. Systemet støtter ukrainske, rumenske og russiske markeder.