Blogg (automatically translated)

Artiklene er oversatt av Google Translate

 • Hvordan tar man betalt for SEO og SEM-tjenester?

  19 september 2018
  Den digitale verden i dag fungerer ikke som et alternativ til den virkelige, men den er et komplekst tillegg til den. Kunder begynner oftere sine shoppingaktiviteter offline og fortsetter dem online. De fullfører transaksjonen der eller sammenligner tilbudene og velger favoritten.
 • B2B-plattform for Barlinek

  13 august 2018
  Plattformen optimaliserer kommersiell drift mellom selskapet og utenlandske enheter i salgsnettverket. Systemet støtter ukrainske, rumenske og russiske markeder.
 • De viktigste typene innholdsmarkedsføring

  12 april 2018
  Innholdsmarkedsføring ble nødvendig for å bygge en salgsfremmende strategi. Det er vanskelig å finne et merke som ikke vil bruke potensialet sitt i sin merkevareidentitet eller salgskampanjer. Det finnes mange forskjellige typer innholdsmarkedsføring tilgjengelig. La oss se nærmere på dem for å finne ut hvilken som passer merket best, tilfredsstiller brukernes forventninger eller er mest trendy.
 • UKE-nettstedet vinner konkurransen 'Nettsted uten barrierer'!

  09 mars 2018
  Konkurransen fremmer nettsider laget i samsvar med ideen om å motvirke digital eksklusjon og tilgang til informasjonsdiskriminering. Blant vinnerne var det en annen nettside utført av Ideo. Den barrierefrie nettstedskonkurransen arrangeres årlig. Hovedmålet er å skille ut nettsider som er tilpasset behovene til funksjonshemmede og eldre for å forhindre digital ekskludering. Nettsteder som sendes inn til konkurransen blir evaluert av teamet av eksperter.
 • Kampanjekampanje for Peugeot

  14 februar 2018
  For denne kunden utfører vi komplekse aktiviteter som har som mål å promotere merkevarens tilbud og effektiv styring av kommunikasjonen.
 • E-handelstrender for 2018

  04 desember 2017
  Hvis jeg måtte oppsummere e-handelsmarkedet i 2017 med bare ett ord, ville det vært «en økning». Det som har vært spesielt merkbart er gründernes intensjon om å åpne flere nettbutikker. Det viktige aspektet var også økningen i betydningen av mobilkanalen i e-handel. La oss se hvilke trender som vil påvirke e-handel i 2018.
 • Ideo med 5 Google Partner Premium-spesialiteter

  18 september 2017
  Ideo Agency er ett av 10 selskaper i Polen som har alle de fem Google Partner Premium-spesialiseringene. Nylig har våre ansatte også fått Google-sertifikater for å designe og optimalisere mobilsider.
 • 5 velprøvde måter å øke trafikken på selskapets nettside

  24 august 2017
  Hver dag surfer millioner av brukere over hele verden på Internett, søker etter tilbud, handler, har det gøy og kommuniserer med andre. Hvordan skille seg ut på bakgrunn av mange og dynamiske konkurranser? Hva bør du gjøre for å omdirigere i det minste noe av denne enorme trafikken til nettstedet ditt? Nedenfor er noen av nøkkelingrediensene for suksess.
 • Markedsføring av nettbaserte arrangementer – hvilke kanaler skal du bruke?

  18 juli 2017
  Vi opererer i dag i en verden som får oss til å overføre alt vi gjør live til den digitale verden. Vi legger til bilder fra ferien på Facebook, bilder fra middagen på Instagram og på Endomondo, en oversikt over treningen vår. Når vi organiserer arrangementer, må vi ikke glemme at de skal gjenspeiles i denne digitale dimensjonen, fordi vi for eksempel allerede har utviklet en vane med å markere vår deltakelse på et gitt arrangement på Facebook.
 • Ny FaktyKaliskie.pl for Multimedia Polen

  11 juli 2017
  Vi gjennomførte en grundig modernisering av informasjonsportalen på vegne av Multimedia Polska S.A. Etter endringer har portalen nå over 2,5 millioner sidevisninger per måned, og dette tallet øker betydelig.