Blogg (automatically translated)

Artiklene er oversatt av Google Translate

 • Markedsføring av nettbaserte arrangementer – hvilke kanaler skal du bruke?

  18 juli 2017
  Vi opererer i dag i en verden som får oss til å overføre alt vi gjør live til den digitale verden. Vi legger til bilder fra ferien på Facebook, bilder fra middagen på Instagram og på Endomondo, en oversikt over treningen vår. Når vi organiserer arrangementer, må vi ikke glemme at de skal gjenspeiles i denne digitale dimensjonen, fordi vi for eksempel allerede har utviklet en vane med å markere vår deltakelse på et gitt arrangement på Facebook.
 • Ny FaktyKaliskie.pl for Multimedia Polen

  11 juli 2017
  Vi gjennomførte en grundig modernisering av informasjonsportalen på vegne av Multimedia Polska S.A. Etter endringer har portalen nå over 2,5 millioner sidevisninger per måned, og dette tallet øker betydelig.
 • Konstant samarbeid med Medical University i Lublin

  25 mai 2017
  I løpet av få år med samarbeid med Universitetet er vi forfatter av prosjektet og implementeringen av flere informasjonsportaler og dedikerte applikasjoner. Det siste prosjektet er en intranettplattform.
 • 8 steg til en god IT-investering

  20 april 2017
  Din bedrift bestemte seg for å implementere IT-systemene som har som mål å optimere arbeidet og generere målbare fordeler? Under lanseringsfasen er det mulig å gjøre feil som kan påvirke verktøyets ytelse. Selv om løsningen skal være "perfekt", kan det hende at den ikke blir godt mottatt av arbeiderne. De må være sikre på kvaliteten; til slutt vil de bruke den hver dag på jobben.
 • Bedriftsnettsted for Santander Consumer Bank

  10 mars 2017
  På vegne av Santander Consumer Bank S.A. har vi utarbeidet et nytt nettsted for bedrifter.
 • Nye portaler for det polske pressebyrået

  26 oktober 2016
  Informasjonstjenester er samarbeidet med det største polske offentlige nyhetsbyrået - hovedportalen pap.pl og informasjonsplattformen World Youth Day.
 • Moderne intranettplattform for Provident Poland SA

  01 august 2016
  Resultatet av samarbeidet mellom Ideo og et av de ledende låneselskapene i Polen, er en effektiv intranettplattform.
 • Statistisk sentralbyrå med to "Webstars" for informasjonsportal

  19 juli 2016
  I konkurransen om de beste nettsidene fikk portalen designet av Ideo to statuetter.
 • Sosiale medier er skapt av dine potensielle kunder

  12 juli 2016
  Sosiale medier påvirker utvilsomt forbrukernes kjøpsbeslutninger. Deres styrke og virkning øker år for år, noe som bekreftes av den siste statistikken. Facebook avsluttet 2016 med 1,86 milliarder brukere globalt.
 • Internett-teknologier i tjeneste for Verdens ungdomsdag

  16 mai 2016
  WYD er en tøff begivenhet, ikke bare logistisk, men også teknisk. Arrangementet ble støttet av følgende applikasjoner laget av ideo: MPK mobil timeplan, Pope2016.com portal og DEON.pl portal.