Newsletter: August

Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions

Hei igjen,

 

Du kjenner vel til Kampanje.com? Kampanje er Norges ledende mediehus for hele medie- og kommunikasjonsbransjen med over 100.000 unike lesere i uken.

Vi er veldig stolte over å ha vært deres faste IT-partner helt siden 2015! Det har vært en lang reise med massevis av prosjekter, implementering av nye egenskaper og nyvinninger – og ikke minst en stabil drift.

Vi har også selv lært mye av dem om medier. Derfor vil jeg gjerne dele noen caser vi har gjennomført med Kampanje.com, og jeg er sikker på at du vil finne noe som interesserer deg blant disse sakene. Samtidig får du også et innblikk i hva kunden selv mener!

Og hysj-hysj: Les videre, så vil du finne en rabatt på noen spennende aktiviteter som de arrangerer. 

 

Med vennlig hilsen 

Piotr Biernacki 

 

 

Kommersialisering for Kampanje.com gjennom årene

 

Vi har jobbet med flere prosjekter for å gjennomføre digital kommersialisering for Kampanje.com.

Kampanje Media har en rekke merkevarer i tillegg til  Kampanje.com som leverer nyheter for hele medie- og kommunikasjonsbransjen.

 

Kampanje.png [95.00 KB]

 

Ideo har vært involvert i utviklingen, implementeringen og vedlikeholdet av samtlige av disse tjenestene.

Kommersialisering innebærer alltid komplekse integreringer med CRM og andre systemer, som finans og fakturering. Her må du ha GDPR, og vi ordnet alt!

Du kan selv sjekke ut hvordan disse tjenestene fungerer nå. Kampanje.com vil også gi ut en promo-kode så du kan teste det!

Er du for eksempel interessert i kunstig intelligens og/eller B2B-markedsføring? Da bør du ta en titt på to av konferansene Kampanje Event arrangerer i september:

 

Som Ideo-venn får du 10 prosent rabatt på disse konferansene. Benytt rabattkoden IDEO1023 ved påmelding.

 

Kampanje event katalog .jpg [157.44 KB]

 

Se hvilke andre ting vi har gjort for Kampanje!

 

Oppgradering og migrering av CMS

Optimizely er tidligere kjent som Episerver, og er en ledende digital opplevelsesplattform som hjelper bedrifter med å skape effektive og engasjerende digitale opplevelser. Systemet kombinerer innhold, handel og markedsføring i én plattform. Også her er vi stolte over å ha sertifisert kompetanse.

- Oppdatering om Kampanje.com

Vi har oppgradert plattformen til Kampanje.com fra Episerver 11 CMS til Optimizely. Alle migreringer av CMS innebærer utfordringer, men vi har gode prosedyrer for dette – i tillegg til kompetanse i de fleste tilstøtende CMS-teknologiene.

 

Optimizely.png [348.23 KB]

Vil du også vurdere å skifte eller oppgradere din CMS? Da kan vi gjøre det for deg!

 

Takk for oppmerksomheten. Vi håper at du synes nyhetsbrevet vårt var verdt tiden din!

 

 

Episerver

Episerver 11

Optimizely

Kampanje