Newsletter: July

Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions

Hei alle sammen, 

Snart er det ferie for de fleste av oss. Men det er likevel lov til å slappe av litt i svingene, og samtidig investere i egenutvikling. Vi vil gjerne friste deg med litt interessant lesning om markedsplasser – det aller siste innen e-handel. Kanskje du vil hevde at markedsplasser ikke er noe nytt, og det har du helt rett i. Men de endrer seg, og er bedre enn før. De er mer strømlinjeformede, og basert på nye trender og mønstre hos kundene. Så uansett hva du selger, er dette noe som du kanskje kan tenke mer på i rolige feriestunder. Så les og lær, og ha en utmerket sommerferie! 

 

Med vennlig hilsen 

Piotr Biernacki 

 


 

Markedsplassen – fremtiden for e-handel 

 

Markedsplass-plattformer dominerer nå løsninger innen e-handel, og det er flere grunner til at denne veksten bare vil fortsette. Det er ikke helt tilfeldig at flere grunnleggere av markedsplattformer er blant verdens rikeste mennesker. 

 

Årsaken til dette er at alle vinner: Kundene får enkel tilgang til de varene og tjenestene de ønsker seg, selgerne får en ferdigsydd løsning og trenger ikke å takle alle de kjedelige rutinene som trengs for å ha en oppegående og velfungerende butikk. 

 

Her kan du se hvordan markedsplassen kan endre fremtiden din!

 

baner 1920x400 px_2.png [493.88 KB]

 

Online-butikk kontra markedsplass – hva skal du velge? 

 

Det finnes to metoder for å bygge opp en netthandel: Å lage din egen nettbutikk, eller å bruke en etablert markedsplass. Setter du opp din egen butikk, kan du bygge dine egne merkevarer og selge dem på nettet. Markedsplassen er mer som den digitale

 

versjonen av et kjøpesenter, og trekker til seg mange kunder som får tilgang til et bredt utvalg fra flere butikker. Det er også en enkel og rask metode for å komme i gang med salget. Men hvilken metode passer best for hvilken butikk? 

 

Her kan du finne ut hva som passer best for deg!

 

baner 1920x400 px_1.png [599.13 KB]

 

De siste trendene innen e-handel! 

 

Statistikkene viser at markedsplasser nå utgjør 60% av netthandelen på verdensbasis, og beregninger viser at dette vil øke til 75% i løpet av få år! Derfor er det en god idé å satse på en løsning som fungerer godt i dag, og vil fungere enda bedre i morgen.

 

Personliggjøring og utviklingen innen kunstig intelligens er bare to trender som vil påvirke netthandelen. Husk at dersom du blir hengende etter, har kundene som regel mange andre steder hvor de kan bruke pengene sine. 

 

Sjekk ut de hotteste trendene!

 

Takk for oppmerksomheten. Vi håper at du synes nyhetsbrevet vårt var verdt tiden din!