Newsletter: Oktober

Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions.

Høstfargene har inntatt det meste av Norge, og jeg håper alle er i full gang med en høstjakt etter nye prosjekter. Nå merker vi at markedet endelig rører på seg igjen, og til vinteren kan aktivitetene ta seg opp til gamle nivåer.

Høstsesongen er ofte full av salgs- og markedsføringsaktiviteter etter den mer rolige sommertiden. Jula kommer – som alltid! – raskere enn vi tror, og derfor er det viktig å kunne levere topp ytelse allerede nå. Da er det også viktig å se muligheter, og ikke la seg begrense av at du kanskje ikke har alle ressursene du trenger «på huset». Det er ikke nødvendig å takke nei til mulige arbeidsoppgaver bare fordi du mangler kapasitet akkurat nå. Det er dette outsourcing dreier seg om. Så les casen vår, og ta kontakt hvis du trenger oss.

 

Som nevnt: Jula er rett rundt hjørnet. Black Friday og Cyber Friday er også dager som gir store muligheter – ikke bare for deg selv, men også for kundene dine. Vi har mange års erfaring i utvikling og markedsføring av kampanje-nettsider.

Jeg vil også gjerne invitere deg til noen glimt fra årets NXT Nordic i Oslo Spektrum, hvor vi var en av sponsorene. Årets arrangement var bra og nyttig, og en profesjonell vitaminsprøyte for IT-bransjen.

 

 

Gjør Black Friday og Cyber Monday grønnere med miljøvennlig ECOmmerce

 

 

Aktivitetene fram til selve høydepunktet – julehandelen – er altså mange, og genererer stor omsetning innen netthandelen. Og det er ikke bare prisene som kundene er opptatt av for tiden, men også de andre verdiene som ligger i de ulike merkevarene. En av dem er økologi, så sjekk hva du kan gjøre for å være enda mer miljøbevisst i nettbutikken.

Finn ut hvordan du kan få en mer ØKO-nomisk nettbutikk

 

 

Seks grunner til å sette ut IT-tjenester

 

 
 

IT-tjenester blir svært ofte outsourcet, og mulighetene er bokstavelig talt grenseløse. Med outsourcing kan ting gjøres raskere, bedre og billigere – kanskje helt ned til halve prisen. Her er de viktigste fordelene.

6 grunner til at du bør outsource IT-tjenester

 

 

NXT Nordic 2022

I oktober deltok vi på et av de største arrangementene innen e-handel – NXT Nordic i Oslo. I år var vi også en av sponsorene til arrangementet.

Vi møtte mange interessante folk under arrangementet; blant annet kontraktører og leverandører som vi kunne utveksle erfaringer og ideer med.

NXT Nordic var også er flott mulighet til å få nyttige kunnskaper og god inspirasjon fra de mange ekspert-foredragene.

NXT 2022