Work & material

 

 

Har du et IT-utviklingsprosjekt som er en nyskapende kreativ innovasjon? Ofte er det vanskelig å vurdere hvor mye tid og ressurser skal brukes til det og det er nesten umulig å presisere kravspesifikasjonen. Det er mange nye ideer, forbedringer og konseptendringer som skjer underveis, eller etter tester. Du betaler bare for faktisk tidslogg og materialer (bilder, lisenser osv.).

Ideo har profesjonelle prosesser for oppfølgning av arbeid og du vil bli overasket over produktiviteten, kvaliteten og kreativiteten av tiden du kjøper. Kompetansen tilpasses fleksibelt etter behov. Prisen inkluderer norsk prosjektledelse og – for større prosjekter – briefings- og tollgatemøter. 


Prosjektledere - Ideo Solutions AS

 

 

Fast pris

 

Du har definert en konkret utviklingsplan, og har lagt ned arbeid i en definert kravspesifikasjon. Vi prissetter jobben ut fra spesifikasjonene, og leverer alt til avtalt tid, og nøyaktig slik som du har angitt.

Men vi gjør det mye gunstigere. Prosjektledelse er inkludert. Test oss. 

 

Sjekk prisen vår for din kravspesifikasjon på det IT-produktet som du ønsker deg!

 

 

Team-lease

 Vurderer du ansettelser eller vikariat, eller har en ekspansjonsperiode med midlertidig ressursbehov? Lei personalet til en pris som er halvparten av den normale i markedet, og uten risiko knyttet til ansettelse. De jobber ikke hos deg, men har all infrastruktur, og du har virtuell kontakt hele tiden.

Du er selv med på rekruttering og vurdering av kompetansen. Vedkommende blir dedikert til deg som en ansatt, og vil komme til kontoret ditt for å etablere god kontakt. Men du slipper å tenke på ekstra kostnader – alt er inkludert. 


Programmering - Ideo Solutions AS

 

 

SLAs

 

 Gruppemøte - Ideo Solutions AS
 


Har du behov for hosting, vedlikehold av tjenester, punching-produksjon, SEO eller Adops? Dette en noen tjenester som med fordel kan outsources nearshore. Ideo har en resurspool, kompetanse og anerkjente sertifiseringer for å utføre disse oppgavene vesentlig rimeligere, og garanterer fleksible og gunstige responstider og oppetid.

Bruk dine egne ressurser til å fokusere på kjernevirksomhet! 

 

 

IT-service i en fleksibel og optimalisert kostnadsmodell nearshore.

 

 

Teknologier som brukes av oss

 

I løpet av arbeidsdagen benytter vi oss av følgende teknologi:

  • PHP, jQuery, AJAX, HTML/XHTML, CSS, PostgreSQL, MySQL
  • C#, ASP.NET, MVC4 og SQL Server
  • HTML5, JavaScript, Flash, WordPress, CSS
  • iOS, Android, Windows Phone

Fra tidligere oppdrag har vi også erfaring med Laravel og Zend Framework, samt PHP biblioteker som støtter prosjektering av internettapplikasjoner. Vårt tilbud omfatter også konfigurasjoner og styring av operativsystemene Linux, Windows 2008/2012, samt SQL Server 2008/2012.