Blogg (automatically translated)

Artiklene er oversatt av Google Translate

 • E-handelstrender for 2018

  04 desember 2017
  Hvis jeg måtte oppsummere e-handelsmarkedet i 2017 med bare ett ord, ville det vært «en økning». Det som har vært spesielt merkbart er gründernes intensjon om å åpne flere nettbutikker. Det viktige aspektet var også økningen i betydningen av mobilkanalen i e-handel. La oss se hvilke trender som vil påvirke e-handel i 2018.
 • Ideo med 5 Google Partner Premium-spesialiteter

  18 september 2017
  Ideo Agency er ett av 10 selskaper i Polen som har alle de fem Google Partner Premium-spesialiseringene. Nylig har våre ansatte også fått Google-sertifikater for å designe og optimalisere mobilsider.
 • 5 velprøvde måter å øke trafikken på selskapets nettside

  24 august 2017
  Hver dag surfer millioner av brukere over hele verden på Internett, søker etter tilbud, handler, har det gøy og kommuniserer med andre. Hvordan skille seg ut på bakgrunn av mange og dynamiske konkurranser? Hva bør du gjøre for å omdirigere i det minste noe av denne enorme trafikken til nettstedet ditt? Nedenfor er noen av nøkkelingrediensene for suksess.
 • Markedsføring av nettbaserte arrangementer – hvilke kanaler skal du bruke?

  18 juli 2017
  Vi opererer i dag i en verden som får oss til å overføre alt vi gjør live til den digitale verden. Vi legger til bilder fra ferien på Facebook, bilder fra middagen på Instagram og på Endomondo, en oversikt over treningen vår. Når vi organiserer arrangementer, må vi ikke glemme at de skal gjenspeiles i denne digitale dimensjonen, fordi vi for eksempel allerede har utviklet en vane med å markere vår deltakelse på et gitt arrangement på Facebook.
 • Ny FaktyKaliskie.pl for Multimedia Polen

  11 juli 2017
  Vi gjennomførte en grundig modernisering av informasjonsportalen på vegne av Multimedia Polska S.A. Etter endringer har portalen nå over 2,5 millioner sidevisninger per måned, og dette tallet øker betydelig.
 • Konstant samarbeid med Medical University i Lublin

  25 mai 2017
  I løpet av få år med samarbeid med Universitetet er vi forfatter av prosjektet og implementeringen av flere informasjonsportaler og dedikerte applikasjoner. Det siste prosjektet er en intranettplattform.
 • 8 steg til en god IT-investering

  20 april 2017
  Din bedrift bestemte seg for å implementere IT-systemene som har som mål å optimere arbeidet og generere målbare fordeler? Under lanseringsfasen er det mulig å gjøre feil som kan påvirke verktøyets ytelse. Selv om løsningen skal være "perfekt", kan det hende at den ikke blir godt mottatt av arbeiderne. De må være sikre på kvaliteten; til slutt vil de bruke den hver dag på jobben.
 • Bedriftsnettsted for Santander Consumer Bank

  10 mars 2017
  På vegne av Santander Consumer Bank S.A. har vi utarbeidet et nytt nettsted for bedrifter.
 • Nye portaler for det polske pressebyrået

  26 oktober 2016
  Informasjonstjenester er samarbeidet med det største polske offentlige nyhetsbyrået - hovedportalen pap.pl og informasjonsplattformen World Youth Day.
 • Moderne intranettplattform for Provident Poland SA

  01 august 2016
  Resultatet av samarbeidet mellom Ideo og et av de ledende låneselskapene i Polen, er en effektiv intranettplattform.