Newsletter: September

Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions

Hei igjen,

 

Lurer du på om du bør investere i e-læring? Svaret er enkelt: E-læring kan optimere bedriften din, spare tid ved intern opplæring, og ikke minst penger ved å oppdage og hindre menneskelige feil. Konseptet fikk en oppgang under koronaen, og har fått fotfeste fordi så mange av oss nå jobber mer hybrid. Så ønsker du at teamet ditt og nyansatte læres opp i operativsystemet ditt, administrasjon av CRM-en, HMS, salgsargumentasjon – eller i hvert fall gi sluttbrukerne opplæring i produktene dine? 

 

Ideo har i lang tid hatt en ferdigbygd plattform for e-læring som er gjennomprøvd av mange kunder og skalerbar for alle behov. Den kan brukes av alle bedrifter som ønsker å forbedre prosesser for overføring av kunnskap. Finn ut hvordan et Learning Management System (LMS) ikke bare kan være et treningsverktøy, men også en plattform for effektiv kommunikasjon og deling av kunnskap, med robust rapportering og verktøy for oppfølging. Ta kontakt, så viser vi deg mulighetene! 

 

Med vennlig hilsen 

Piotr Biernacki 

 


 

Slik virker opplæringsveier (Training Paths)

 

Opplæringsveier er mer enn en serie mer kurser – det er en holistisk tilnærming til utvikling av ansatte, skreddersydd for de enkelte rollene innen bedriften. Disse veiene danner et strukturert rammeverk som hjelper de ansatte til å vokse i rollene sine, og dermed øke engasjementet og redusere gjennomtrekk.

 

Men ta ikke vårt ord for det – klikk på lenken under, og oppdag hvordan denne tilnærmingen kan bli en nøkkelfaktor i bedriftens suksess.

sciezki 1.png [40.21 KB]

 

Oppdag styrken i opplæringsveier!

 


 

Høy effekt av e-læring innen salg! 


mockup Elearning en+button - Copy.png [273.79 KB]
 

Alle snakker om e-læring, men hvordan skal du investere i det? E-læring er allerede her i dag, og vil revolusjonere bedrifter over alt
i fremtiden. 

 

Ideo Software har lagd en guide som er et skattkammer for alle bedrifter som vil forbedre prosessene for overføring av kunnskap. Her kan du finne ut hvordan et system for styring av opplæring (Learning Management System, LMS) ikke bare kan være et treningsverktøy, men også en plattform for effektiv kommunikasjon og deling av kunnskap. 

 

Last ned den gratis guiden nå!

 


 

KI i e-læring 

 

 

Hvis du synes nyhetsbrevet og videoen om e-læring var engasjerende, har vi også noe annet som vi vet vil interessere deg. Ta en titt på Ideo Solutions-bloggen, hvor du finner en artikkel med tittelen «KI revolusjonerer plattformer for e-læring. Slik ser fremtiden ut for opplæring online». 

 

Lurer du på hvordan kunstig intelligens endrer opplæringsmiljøet, fra personlige kurs til øyeblikkelige testresultater? Høres det utrolig ut? Klikk på lenken, og finn ut hvordan denne teknologien kan revolusjonere opplæringen i bedriften din. 

1200x628_szablon TXT poprawione.png [101.78 KB]

 

Ikke bli hengende etter, men bli med på revolusjonen nå!

 


 

Ta styringen over utvikling av de ansattes ferdigheter! 

 

 
 Hvis guiden har pirret interessen din, har vi også noe annet til deg! Her er vår siste video: «E-learning – the best business solution for employee skills development!». 

 

Her kan du selv se og oppdage hvordan e-læring kan bli nøkkelen til suksess for nettopp din bedrift. Etter at du har sett videoen, tror vi at du vil føle deg inspirert til å ta de neste skrittene mot fremtidens opplæringssystem.

 


 

Takk for oppmerksomheten. Vi håper at du synes nyhetsbrevet vårt var verdt tiden din!

Hvis du ennå ikke har abonnert på nyhetsbrevet vårt, er det på høy tid å gjøre noe med det!

 

Månedlige

e-læring

opplæringsveier

KI

AI