Blogg

 • Facebook Shops - sosial handel

  14 juli 2020
  Nå lanserer Facebook en plattform der du kan sette opp nettbutikken din raskt og enkelt. Og det er gratis!
 • Slutt på støtte for Magento 1

  01 juli 2020
  Nå er det slutt på all support for Magento 1. Adobe vil kommer ikke til å gi ut flere sikkerhetsoppdateringer eller patcher.
 • Ideosolutions med intranett-plattform for Volvo

  08 juni 2020
  Volvo Car har produsert personbiler siden 1927. Det er ingen hemmelighet at bedriften fokuserer på høy kvalitet, pålitelighet og brukersikkerhet i produktene sine. Få andre biler er mer kjent for trygghet og brukerkomfort. Volvo-konsernet har for tiden 19 fabrikker og 180 avdelinger verden rundt.
 • Vi hjelper deg over til Magento 2 og et høyere salgsnivå

  26 mai 2020
  Magento 2 er raskere, har bedre søkeroptimalisering og er mer brukervennlig. Den støtter den siste PHP-versjonen og gir bedre generell sidehastighet. Den kan også behandle mange flere ordrer samtidig.
 • Derfor nearsourcer stadig flere IT-tjenestene

  03 april 2020
  Internettspesialisten Ideo har på 20 år vokst fra å være et lite firma i Rzeszów i Polen til å bli et stort IT-utviklingssenter som leverer nær sagt alle typer internettløsninger til små og store kunder.
 • Magento eller Woocommerce? Velg riktig løsning for netthandelen din

  31 oktober 2019
  Du kan lett gå deg vill når du skal velge plattform til nettbutikken. Det er mange tilbydere der ute, og de kan lokke med mange interessante egenskaper og løsninger. Og selv om du kan ha en god plan for hvordan din netthandel skal fungere, kan det være problematisk å vite hvilken løsning som passer for din bedrift, nå og i årene som kommer.
 • Ting skjer i Drammen: “Digitalisering to be or not to be”

  11 oktober 2019
  Stadig flere moderne bedrifter trives og vokser i Drammen, og 8.–10. oktober ble Næringslivsdagene arrangert for 18. gang. Temaet var «Digitalisering – to be or not to be», og arrangementet ble organisert av Næringsforeningen i Drammensregionen.
 • Ideo fikk besøk av Godt Sagt og Kampanje

  17 mai 2018
  Når man leverer et bredt spekter av datatjenester til kvalitetsbevisste kunder, er det viktig at kontakten med kundene også er så bred som mulig. Derfor ble representanter fra bedriftene Godt Sagt og Kampanje invitert til Ideos hovedkvarter i Polen.
 • Påskeegg

  20 mars 2018
  Påskeeggene er et av de viktigste elementene i vår påsketradisjon, og er en viktig del av påskefeiringen vår. Nå nærmer påsken seg, så vi bestemte oss for å komme med litt informasjon om tradisjonene og feiringen…
 • Ting skjer i Ideo-verdenen

  19 februar 2018
  Ideo Solutions vokser raskt. Vi får stadig flere kunder, og stadig flere prosjekter settes i gang. Nearshore-konseptet viser seg å fungere.