Blogg

 • AI som støtte for e-handelssjefen. Hvordan øke markedsfordelene?

  18 august 2023
  I den digitale tidsalderen står e-handelsledere overfor utfordringer knyttet til den dynamisk skiftende online shoppingmarkedet. I denne sammenheng blir AI et uvurderlig verktøy som tilbyr mange funksjoner for å støtte effektivitet og tilpasse seg nye trender.
 • Ny nettside vs. Kundeopplevelse

  09 august 2023
  Å bygge eller ombygge en nettside handler ikke bare om å skape et sted på nettet, men om å designe kundeopplevelser. Tidligere trodde man at en pen nettside alene ville øke salget. Heldigvis ser stadig færre prosesser slik ut. Forståelsen av hva kundene forventer øker med internettets utvikling.
 • ERP-integrasjon: Ting å vurdere

  03 august 2023
  Pandemien har akselerert overgangen fra detaljhandel til e-handel. Integrasjon med ERP-systemet tilpasser arbeidet til selskapets spesifikke behov, som for eksempel markedsføring, distribusjon, logistikk og regnskap.
 • PIM implementert. Hva er mulighetene for videre utvikling av plattformen?

  27 juli 2023
  Implementering av PIM bør ikke være et engangsprosjekt. Prosessen bør fortsette med overvåking og utvikling av plattformen i samråd med ansatte for å sikre at den oppfyller bedriftens behov.
 • IT-prosjektledelse: Den ultimate guiden

  20 juli 2023
  Teknologi er avgjørende i daglig drift av virksomheter, derfor er effektiv IT-prosjektledelse nøkkelen til suksess. Vi tilbyr en grundig utforskning av emnet, dekker alt fra grunnleggende konsepter til avanserte metoder og populære rammeverk som Agile, Scrum, Waterfall og Kanban. Bli en ekspert på IT-prosjektledelse med oss!
 • CRM-programvare – fremtiden for bedriften din

  13 juli 2023
  I dagens raske forretningsverden er det viktig å være foran konkurransen. CRM-programvare kan hjelpe deg med å effektivisere drift, forbedre kundetilfredshet og drive vekst. Potensialet er ubegrenset, fra lead-generering og salg til kundelojalitet og oppbevaring. Hva handler systemet egentlig om, og når bør du bruke det for å oppnå bedriftsvekst? Finn ut mer!
 • Newsletter: July

  06 juli 2023
  Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions
 • Slik selger du mer til flere B2B-kunder

  22 juni 2023
  Selv om du har de beste produktene og tjenestene, er ikke det alltid en garanti for suksess. Det er evnen din til å trekke inn nye kunder som virkelig teller. Og siden et godt tilbud ofte ikke er nok: Hvordan lokker du dem?
 • Newsletter: June

  06 juni 2023
  Månedlige nyheter og oppdateringer fra Ideo Solutions
 • Trender for e-handel: Hvordan er fremtiden for markedsplasser?

  18 mai 2023
  I de siste årene har e-handel blitt en enormt viktig del av den globale økonomien. Med nye teknologiske fremskritt og en økende tilgang til internett, er online-handel nå en bekvem og populær del av forbrukeratferden i hele verden. En av nøkkelfaktorene i dette dynamiske miljøet er markedsplasser – online-plattformer der selgere kan tilby produktene sine.