Blogg

 • Merry X-mas and Happy Coding 2022

  01 desember 2021
  fra Ideo Solutions AS
 • Styring av produktinformasjon: Er PimCore eller Akeneo plattformen for deg?

  30 november 2021
  Å velge riktig PIM-plattform for nettbutikken din kan være forskjellen mellom å lykkes eller å slite. Vi sammenligner to av de mest populære plattformene: Pimcore og Akeneo.
 • Plugins gjør livet lettere

  24 november 2021
  Vet du at de finnes over 58.000 tilleggsprogrammer for nettsteder bygd med WordPress? Dermed skal det godt gjøres om det ikke finnes noen som passer for akkurat dine behov og dine sider. Her er en mini-guide til denne jungelen av muligheter.
 • Fem viktige skritt for et bedre nettsted

  17 november 2021
  Selv om nettsider er satt opp riktig, må de jevnlig vedlikeholdes og optimeres. Da fungerer tjenestene knirkefritt og sikkert, og vil i tillegg ofte ligge et hakk foran konkurrentene. Stadiet med design av nettsidene er naturligvis viktig, men oppfølgingen senere gjør at du går fra å være god til å bli best!
 • Er WCAG-en din i orden?

  09 november 2021
  Svarer du «hæ?» på dette, er den sannsynligvis ikke det. Men snart er du like kjent med WCAG som du ble kjent med GDPR for noen år siden. Våren 2021 ble de norske kravene skjerpet da WCAG 2.0 ble implementert. Men selv om mange av oss ikke liker å få stadig nye regler tredd ned over hodene våre, kan dette også gi muligheter og konkurransefordeler for nettstedet ditt!
 • Gjør Black Friday and Cyber Monday grønnere med miljøvennlig ECOmmerce

  27 oktober 2021
  Nå er Black Friday og Cyber Monday rett rundt hjørnet, og det kan skaffe deg økt omsetning – spesielt i nettbutikker som vet å utnytte mulighetene e-handel gir. Selv om netthandel som regel er mer miljøvennlig enn fysisk butikkhandel, er det også mye du kan gjøre for å gjøre nettbutikken din enda grønnere.
 • Fordelene med samarbeid i en outsourcing-modell

  18 oktober 2021
  «Hvis det er ting som vi ikke klarer å gjøre mer effektivt, billigere og bedre enn konkurrentene våre, har vi ingen grunn til å gjøre dem, og bør leie inn folk som gjør jobben bedre enn oss».
 • Slik vil PIM-plattformen endre markedsaktivitetene dine

  28 september 2021
  Vil du ligge i forkant innen netthandel, trenger du digitale verktøy. PIM-systemer støtter markedsføringen på mange nivåer, og gjør produktinformasjonen enklere å takle.
 • Vil du ha netthandel «utenfor boksen»? Da må du gjøre noen viktige valg

  24 september 2021
  Bruker du komplekse plattformer for e-handel, bør du utnytte de verktøyene som støtter implementeringen av prosjekter. Her er løsningene som vil optimere samarbeidet mellom programvarehuset og kunden.
 • Enkel sjekkliste for netthandel: god butikk i 10 trinn

  19 august 2021
  Det er flere faktorer som avgjør om nettbutikken din vil vokse eller visne. Her er 10 punkter som avgjør om det brister eller bærer!